Arama sonuçları: *

1. aslak35

Nvdia denetim masası ayarı (düşük gecikme)

ekran kartım 4070 cpu ise i7 hx ve 2 monitör kullanıyorum bir süredir gecikme problemi yaşıyorum 1.2 ms falan oluyor en düşük 0.9 gördüm oda 2 kez uzun zamandır gecikme dalgalanmaları nedeniyle oyunlarda kasma donma yaşıyorum bu nedenle ayarlarda yapabiliceğim bir şey varmı diye baktım ve nvdıa...
  2. aslak35

Yardım monster control center yardım gerek

control center ımda bir sıkıntı var tulpar t5 23.2.2 kullanıyorum klavye ışıkları ayarında bir sıkıntı var manuel book ta o kısım farklı ancak bende yok aşağıdaki gibi neden olur ne yapmalıyım ancak aslında siyah arka ışık kısmı farklı olmalı
  3. aslak35

Yardım bilgisayarım monster sesiz modda bir anda mavi ekran verdi

mosnter tulpar t 23.2.2 modelini kullanıyorum win11 var az önce mavi ekran aldım geç saat te çalıştığımdan ev ahalivini rahatsız etmemek için sesiz modda çalıştırıyordum arkada oyun ve afk client açıtı ön tarafta film izliyordum bir anda mavi ekran aldım ne yapmalıyım nasıl işlemler yapılımlı...
  4. aslak35

Yardım laptopumda bu durumu engellerim ne yapmalıyım fps kaybı ve ısınma problemi

merhaba elimde monster notebook Tulpar T5 V23.2.2 15,6" Oyun Bilgisayarı bulunmakta 2. yan monitör kullanıyorum 180 hz ancak oyunlardan 70 80 fps dahi alamıyorum neden anlayamadım bu değerleri minecraft da alıyorum farklı oyunlarda daha da düşebiliyor genelde minecraft oynuyorum ne yapabilirim...
Top Bottom