Arama sonuçları: *

1. D

HP X24İH AYARLARI NASIL OLMALI?

Response time: Level 2 (Fast) Color: Custom RGB: R: 240, G: 229, B: 203 İmage: Brightness: 60, Contrast: 80 Doygunluk: AMD Driver'ı üzerinden 100'den 130'a çekili. (Doygunluğu istersen arttırmayabilirsin ancak renkleri çok güzel ısıtıyor.)
  2. D

Rampage Fury Z mouse kullanan var mı ?

Merhaba bu mouse'u bir süredir takip ediyorum, mouse'u çok beğendim ama LOD'u hakkında bir bilgi bulamadım. Mouse'a sahip olan birisi benim için LOD testi yapabilir mi ?
  3. D

Yardım 1.600TL ghosting vb. en az olan monitör önerisi

Bahsettiğiniz monitörü kullanıyorum, ghosting ve ışık sızması problemi yok. Bu fiyattaki en hızlı IPS panele sahip monitörlerden biri.
  4. D

Hp X24ih Monitör 1500TL !

Eğer halen almayı düşünüyorsanız, monitörde flicker-free özelliği mevcut. Yabancı kaynaklardan ve şu linkten flicker-free olduğunu doğruladım. Resmi sitesi dahil olmak üzere epey gibi sitelerde de flicker-free'nin adı dahi geçmiyor ve bunun sebebini açıkçası bilmiyorum. Şuan monitörü kendim...
  5. D

Anakart, Ram ve işlemci değişiminden sonra oyunlarda anlık takılma problemleri

Adata SU650 kronik sorunlu diye diğer disklerde de denedim, maalesef bir sonuç alamadım. Bulunmaz hint kumaşı gibi bir sorun gerçekten, bulunamıyor bir türlü :D Ne yapacağımı şaşırdım artık.
  6. D

Estağfurullah, sorunuma yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim asıl. İlk sakladığım oyunları oynadım, takılma sorunu olunca tekrar indirip bir de öyle deneyeyim dedim fakat bir çözüm getirmedi.
  7. D

Isı değerlerim oldukça iyi. Kule tipi fan kullanıyorum ve işlemci oyun içinde 60 derece üstüne çıkmıyor. Ekran kartı ise 70-80 derece civarı bir ısıda çalışıyor.
  8. D

Yazmayı unutmuşum, kusura bakmayın. Modeli Gigabyte B450M S2H.
  9. D

Denedim. Yazılımsal olarak yapılabilecek çoğu şeyi denedim ve bir çözüme ulaşamadım. Artık sorunun yeni aldığım parçalardan birinde olduğunu düşünmeye başladım. Anakart'dan dolayı olması sizce mümkün müdür ?
  10. D

Ucuza satılan keylerden satın alıp etkinleştirme yaptım, windows'un orijinal sitesinden kurulum dosyalarını indirdim. Denediğim her oyunda takılma problemi oluştu. CS:GO,Valorant, R6, Witcher 3,Dead by daylight, Call of duty black ops 3 hatta ETS 2'de bile takılmalar oluştu. Anlık takılmalar...
  11. D

Format,Driverları sıfırdan kurma, Bios güncelleme, chipset driverı yükleme... aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Hatta disklerde sorun vardır diye Sadece M2 SSD takılıyken denedim gene takıldı. Son günlerde PSU değiştim fakat bir çözüm olmadı. Farklı ekran kartı,monitör ile denedim, gene...
  12. D

Dostlar 5 ay önce sistemime yükseltme yaptım ve o günden beri oyunlarda takılma sorunları yaşıyorum. İşlemci ve RAM dahil hiçbir parça stres testinde çökmüyor fakat buna rağmen oyun içi takılmalar mevcut. Aldığım parçalardan en az birisinin sorunlu olduğunu düşünüyorum ve servise göndermeyi...
  13. D

Ryzen 5 3600-RX570 Sistem %1 ve %0.1 FPS değeri çok düşük

Yaptığım şeyleri paylaşıyorum dostlar, onlara göre öneri verebilirsiniz. 1- Format attım, temiz sıfırdan sürücüler kurdum. 2- Bios güncelledim. 3- Farklı ekran kartı ile denedim. 4- Diğer iki diski çıkartıp sadece M.2 SSD ile test ettim. 5- RAM'leri teker teker çalıştırıp test ettim. Programlar...
  14. D

Bunu ben de düşündüm ancak öyle olsaydı Yük testinde çökmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
  15. D

Daha çok işlemcide sorun olabileceğini düşünüyorum. Farklı ekran kartı ile denediğimde gene aynı sorun oluşmuştu. Ancak o kadar fazla stres testine sokmama rağmen hiçbir sorun oluşmadı, bozuk olsa çökmesi gerekirdi. Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok gerçekten.
  16. D

Bu sorunlardan ötürü format attım ve sistemde Valorant, CS, ETS 2 ve PES 2021 dışında oyun yok. Test etmek için önerdiğiniz her hangi bir oyun var mı ? Bu arada, ETS2'de FPS, low ayarlarda 600'den 20'ye, aynı şekilde CS:GO'da da ara sıra takılmalar oldu ancak Afterburner CS'de çalışmadığı için...
  17. D

Dostlar selamlar, şu alt kısımda özelliklerini tam olarak gördüğünüz sisteme sahibim ve neredeyse oynadığım her oyunda, Yüzde 1 ve 0.1 (Genellikle 0.1) FPS değeri 10'a, 7'ye, 4'e hatta 0.1'e bile düşüyor. Bu yüzden dolayı da her ne kadar yüksek FPS değerlerine sahip olsam bile, oyun akıcılığı...
Top Bottom