Arama sonuçları: *

1. X

TÜRK FUTBOLU NEDEN KALİTESİZ?

inşallah hocam.
  2. X

sürekli aynı şeyleri tekrarlarsan seni yolun sonunu uçurum karşılar.
  3. X

Altyapı Eksiklikleri Yönetim Sorunları Yabancı Oyuncu Sınırı Taktiksel Yetersizlik Psikolojik Faktörler bunların her biride bukadar kalitesiz yapıyor ve sürekli türkiyenin en güçlü takımlarının oynaması ile artık sıkmaya başladı zaten bende buyüzden bein üyeliğimi çektim.
  4. X

Sizce hangi iphone'u alayım

pro ve pro maxde 3x 5x kameraların boyutu artıyor çözünürlükde az bir fark var ama daha büyük bir boyut istiyorsan max al ama yatırım tavsiyesi değildir.
  5. X

Valorant sürekli giremiyorum.

merhabalar. valorant a sürekli girememle ilgili bir sorun var bu herkes içinmi geçerli? çünkü yan hesabım ve ana hesabıma hiçbir türlü giriş yapamıyorum ve sürekli hata alıyorum.
  6. X

hangi xiaomi scooter daha iyi?

kanka nasıl alayım çok pahalı değilmi hadi ben bunla konyaya bile giderim ama çok pahalı en fazla 23k çıkabilirim zaten.
  7. X

hangi xiaomi scooter daha iyi?

merhabalar bugün aklımda kalan 3 scooter dan birini seçmek istiyorum 3 nün de markası xiaomi hangisini önerirsiniz? 1. scooter 2. scooter 3. scooter NOT: başka bir marka önerinize açığım ben sadece xiaomi tanıdık bir marka diye seçimledim.
  8. X

HYPERX DUALCAST Mİ YOKSA FİFİNE A6V Mİ BÜTCEM FİFİNE İÇİN DAHA İYİ

şöyle söylemeliyim mikrofon olsun işimi görsün sesi quad cast kadar güzel olsun solocast bakabilirsin nerdeyse bir farkı yok ama büyük bir mikrofon arıyorsan fifine önerimdir.
  9. X

Zaman Geçtikçe Akıcılık Azalıyor

Güncellemeler ile ilgili bir şey diyemem ondan düştüğü için normal bulun ama termal macun değişimi format atma veya dosya azaltma gibi şeyler kurtarır ama hazır sistemse bi sorgulamaniz uyumlu olur
  10. X

Pc icin Anakart önerir misiniz?

Onerilerin hepsi uyumlu butcene uyumlu olanı seç ve hayırlı olsun.
  11. X

ASUS PRİME A320M-R Anakart ile RYZEN 5 5600 İşlemci uyumlumudur

Uyumludur ancak bios sürümü ile ilgili bir şey diyemem
  12. X

Yardım Kasa ve psu önerir misiniz

şu işinizi görürmü?
  13. X

oldukça yeterli. 500w lık bir psu alın her şey tamamdır :D 1725282081 son olarak kasa kaldı kasayı ise hem anakartın ve parçaların sığacağı hemde kabloları derli toplu bir kasa seçimi uygun olur bunun içinde öneri yapabiliriz.
  14. X

isim haklarını almadan alışveriş sitesi açmak mantıklı mı

İsim haklarını almadan önce bir siteyi yayına almak, başkalarının markanızı veya domain adınızı kapmasını riske atabilir. Bu, ileride ciddi hukuki ve operasyonel sorunlara yol açabilir.
  15. X

şöyle bir şey yap alıcağın parçaların kaç watt harcadığını topla toplamına göre bir psu dahil kasa bulursun atıyorum toplıyacağım pc 483 watt toplamıyla harcayabiliyor x markasının işte 500 wattlık psuları çıkıyor 1725273448 kaç watt harcadığına bak ona göre bişeyler önerelim
  16. X

Nvidia experience ve amd

vega 7 diye bir işlemci yok Vega 7 APU'daki GPU yani grafik işlem birimidir. 1725272913 zaten vega 7 diye aratınca 5600g nin kendisi çıkmakta
  17. X

Win 11 aktifleştirmek için güvenli ve uygun retail key nerden bulurum

sürümün kendi lisansına göre alabiliyorsunuz her sürümde kullancağım diyorsanız microsoft hesabınızla ilişkili bir keyle etkinleştirme yapabilirsiniz
  18. X

Win 11 aktifleştirmek için güvenli ve uygun retail key nerden bulurum

retail birkere satın alındımı birdaha gitmeyen bir lisans bir kertenkelenin kuyruğunu yeniden çıkarması gibi ve farklı key satan sitelere bi bakabilirsin
  19. X

Inspiron 3520'de oyun oynanır mı?

yanınızda götürceğiniz bir oyuncu laptopu olcak ise evet bu kazık bir fiyat ve bu pc de lol düşük veya orta ayarlarda oynanır ancak sonunda U olan işlemciler genelde iş anlamında sürekli şarjda bırakmamak adına ancak güç tasarrufunda kullanılır ve buda performans sorunları yol açabilir ancak...
  20. X

VALORANT 5 FPS SORUNU

fps 5 e sabitlenmiş olabilirmi? bi kontrol edin.
Top Bottom