Arama sonuçları: *

1. S

Overclock'u overlok diye okuyan varmı?

Cidden arada overclock yerine overlok diyorum bunu yapan bir tek ben mi varım ?
  2. S

Rampage Hydra R6 Full RGB Gaming Pro Nasıldır?

Abdullah abi bi ucuz ve pahalı mekanik klavyeleri karşılaştırdığı videosunda eksilerini ve artılarını söylüyor istersen bakabilirsin
  3. S

Max 3000tl monitorlu pc

GT 1030'lu TURBOX sistemler var fakat işlemcileri yüksek ihtimalle 3-4. nesil intel işlemciler oluyor yinede alıp idarelik kullanabilirsin
  4. S

300-400 tl Ekran Kartı

Rx 460 larda çoğunlukla mining yapıldığı için ekran kartının ömrü kısalıyor pek önermem
  5. S

300-400 tl Ekran Kartı

Ali Express'den 750 Ti alabilirsin senin için link bırakıyorum...
  6. S

APU Pc toplama önerisi

Aslında güzel bi sistem bunu tercih edebilirim, teşekkürler önerin için
  7. S

APU Pc toplama önerisi

Fazla bütçem yok o yüzden bunu tercih ediyorum, idarelik
  8. S

APU Pc toplama önerisi

Arkadaşlar Ryzen serisinden bi işlemci ile APU bi bilgisayar toplamak istiyorum şöyle bi bilgisayar topladım neler eklemem ve çıkartmam gerektiğini yazarsanız sevinirim(RAM 2 tane)...
  9. S

Laptop ekran kartı hakkında

Benim laptopta on-board ekran kartı var harici bir ekran kartı alsam kullanabilme imkanım var mı, varsa nasıl anlatabilirmisiniz
  10. S

Acer 8GB Ram laptop

Sağol önerilerin için, hepsini dikkate alıcam
  11. S

Acer 8GB Ram laptop

Şimdilik satmayı düşünmüyorum, belki Abdullah reis 3000 TL civarında avantajlı bi bilgisayar çıkartırsa satabilirim.
  12. S

Acer 8GB Ram laptop

ortalama 1000 TL felan oluyor aynı bilgisayarlar değil ama benimkisi hemen hemen daha iyi, birinden düşük birinden yüksek gibi
  13. S

Acer 8GB Ram laptop

Sahibinden'den baktım ama bulamadım TR'de tek galiba :)
  14. S

Acer 8GB Ram laptop

Satsam ne kadara gidebilir?
  15. S

Acer 8GB Ram laptop

Teşekkürler cevaplarınız için
  16. S

PC Tavsiye

https://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/pubg-ve-gta-v-oyun-pc-i5-3470-36-ghz-8-gb-ram-4-gb-ekran-karti-P415040747?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_content=102_210_3075&utm_term=web_product_ng&utm_campaign=criteo_noncustomer_aro...
  17. S

Acer 8GB Ram laptop

BİOS'dan veya başka bi yerden VRAM'ini yükseltebilirmiyim, bi bilginiz varmı?
  18. S

Fiat Egea 1.6 E-Torq HB otomatik alınır mı?

Renault Megane 3 önerebilirim yol tutuşu gayet güzel bir araba, fazla yüksek bi fiyatı yok 80 bin TL civarında alabileceğin bi araç değil yakıt tüketimi hakkında bi bilgim yok ama güzel bi araç duyduğuma göre.
  19. S

Acer 8GB Ram laptop

Arkadaşlar merhaba benim aşağıdaki özelliklere sahip bi laptopum var, sizce nasıl bi bilgisayarım var sizce nasıl bi laptop. Açık olun lütfen isterserseniz gömebilirsiniz
  20. S

2500-3000 Tl arası pc önerisi

Arkadaşlar 2500-3000 TL arası PC önerebilir misiniz??
Top Bottom