Arama sonuçları: *

1. M

PUBG fps artırmak için neler yapabilirim?

Bana kalsa işlemci kalsın istiyorum. Sadece ekran kartı ekleyerek güncel oyunlardan zevk alabilir miyim? 1646518563 bahsettiğiniz ekran kartı 30binin üzerinde :) benim rüyalarıma bile giremez :))
  2. M

Sistemim 5-6 sene daha gider diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim.. Şöyle biraz daha bütçeyi arttır ve bunu al diyebileceğiniz bir ekran kartı var mı arkadaşlar? (5-6 sene bu sistemle idare etmesi için) Veya işlemcinin etkisi nedir? İşlemciye de ağırlık vermeliyim bütçemde?
  3. M

1000-1500 arası kardeşm
  4. M

2. el de olabilir. Bütçe var ama pahalı bir şey almak istemiyorum.
  5. M

düşük bütçeli en kötü almam gereken ekran kartı tavsiyesi yapar mısınız?
  6. M

Çözüldü✓ Ekran kartı(AMD Radeon 6570) ve monitör(Sunny TV) uyumsuzluğu..?

Yeni SSD ve Ram aldım. İşletim sistemini SSD ye kurdum ve sorunum düzelmiştir.
  7. M

Arkadaşlar merhaba Sistemim: Anakart : Asus H61M - A/USB3 Ram : 12 gb (1x 4gb - 1x8gb) ikisi de kingston cl 9 1333mhz İşlemci : intel i5 3330 3000mhz Ekran kartı : AMD radeon 6570 2gb Depolama : C : 240gb Sandisk SSD / D: 500gb hdd (İşletim sistemini SSD ye kurdum.) Yakın zamanda bi SSD...
  8. M

Çözüldü✓ Ekran kartı(AMD Radeon 6570) ve monitör(Sunny TV) uyumsuzluğu..?

Arkadaşlar bilgisayara monitör olarak televizyonu bağladım. 1- Çözünürlüğü değiştiremiyorum. Değiştirmeye çalışınca bilgisayar afallıyor ekran karardıktan 5-10 saniye sonra yeniden eski çözünürlüğe dönüyor. Ve ilginç bir şekilde sesler de gidiyor. Hiçbir şekilde ses çıkmıyor bilgisayardan...
  9. M

RAM ve SSD tavsiyesi

Sistem: Anakart Adı ASUS H61M-A/USB3 CPU Türü Quad Core Intel Core i5-3330, 3200 MHz (32 X 100) AMD Radeon HD 6570 (Turks) (ASUS EAH6570) Görüntü Bağdaştırıcısı AMD Radeon HD 6570 (Turks) 3D-Hızlandırıcı 4 GB Kingston RAM 1333mhz ve 500HDD Bu sisteme 8gb ram ve 240 ssd almayı düşünüyorum neler...
  10. M

TV'ye bağlanan HD 6570 sistemde oyunlar açılmıyor

dvi hdmi dönüştürücü alsak sorun çözülebilir mi? Tamamen problemin tv de olma ihtimali var mı?
  11. M

Ben bilmiyorum hocam nasıl yapabilirm? Dvi kablosu ile bağlı şu an. Zamanında vga kablosu vardı bozulmuştu. Bi tane DVI dan DVI a kablo alıp bağlamıştım.O zamanlar kendi monitörüm vardı tv yoktu.
  12. M

Arkadaşlar bilgisayarımda en basit bir oyunu bile açamıyorum. Açmaya kalktığım an çözünürlük oyunun çözünürlüğüne dönüşüyor. Oyun da açılmıyor, bilgisayar o çözünürlükte kalıyor. Bilgisayardan hiçbir şekilde ses de alamıyorum. Yeniden başlatınca hepsi düzeliyor. Monitörüm arızalanmıştı. Yerine...
  13. M

Ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

Arkadaşlar konu kapandı. Yetkilililer lütfen konuyu kapatır mısınız?
  14. M

Teşekkürler konuyu kapatabiliriz :)
  15. M

https://www.n11.com/urun/asus-nvidia-geforce-gtx-660-ti-2-gb-192-bit-gddr5-ekran-karti-81238?magaza=teknolojiburada Bu bir fırsat mı? Almalı mıyım? Sistemim Anakart : ASUS H61M-A/USB3 İşlemci : intel i5-3330 3.00 ghz Ram : Kingston 4gb 1333mhz Ekran kartı : AMD Radeon 6570 HDD : 500gb
  16. M

Sistemime eklenti tavsiye edebilir misiniz?

beklenen performanstan kastım ; örneğin pubg için minimum 8 gb ram lazım. Ben 4 gb ramin üstüne 8 alırsam biraz daha rahat ve güzel performansla oynayabileceğimi düşünmüştüm. Ramlerin birbiriyle etkileşimi diye bir şey okumuştum.. Ramler bire bir mi aynı olmalı yoksa markaları aynı olması yeterli...
  17. M

Ssd den sonra bi tane kendi ramimle uyumlu 8 gb bi ram almayı düşünüyordum. Beklenen performansı sağlamaz mı? Sağlamıyorsa neler yapılmalıdır?
  18. M

Anakart : ASUS H61M-A/USB3 İşlemci : intel i5-3330 3.00 ghz Ram : Kingston 4gb 1333mhz Ekran kartı : AMD Radeon 6570 HDD : 500gb Başta SSD almak istiyorum. Çünkü bilgisayarım iyiden iyiye yavaşlamaya başladı. Sonrası için tavsiyeleriniz nelerdir? Sisteme yatırım yapmak mantıklı mıdır? Bir de...
Top Bottom