Arama sonuçları: *

1. İ

3000 TL bütçe ile ekipman onerisi

Toplam 3000 TL bütçe ile klavye, mouse önerebilir misiniz? Mouse'a daha çok önem verebilirsiniz iyi olur. Mümkünse mouse kablosuz olsun. Bütçeyi 200 300 TL de asabilirim
  2. İ

ASUS VG258QR vs ASUS VG248QG

İki monitör arasındaki farklar ne tam olarak biri 24 inç diğeri 24.5 inç başka fark göremiyorum. Ayrıca monitör önerisi bekliyorum 165 hz 1ms olması yeterli. Paneli farketmez. Oyun oyniyacagim sadece
  3. İ

Bilgisayarım açılmıyor

Bugün kasanın içini herzamab silgiğim gibi sildim ve sonra kabloları takıp tuşuna bastım fakat ışıklar 1 saniye kadar yanıyor ve pc kendini kapatıyor ve 1 2 saniye sonra bu tekrar oluyor. Anakart ta 1. Beyaz ışık yanıyor vr tam 2. Yandığında sistem gidiyor. Anakart msi b365m pro vh yardım...
  4. İ

Toplama pc yardım lazım

Teşekkürler tavsiyen için 1619944443 Teşekkürler tavsiyen için
  5. İ

Toplama pc yardım lazım

Valorant csgo gta5 gibi oyunlar oynucam genel olarak. Arada ise hikaye oyunları oynarım
  6. İ

Toplama pc yardım lazım

Monitör dahil sistem arıyorum bütçem max 7k
  7. İ

Toplama pc yardım lazım

Monitör dahil mi
  8. İ

Toplama pc yardım lazım

7k TL bütçe ile monitör dahil 2. El sistem toplayabilirmisiniz
  9. İ

2. El sistem için yardım bekliyorum.

Rx570 li sistem 6000 TL ama çok kararsız kaldım sorunlu çıkar mı diye.
  10. İ

Şuanda 2. Sistem 500 TL daha ucuz
  11. İ

Tek bir ekran kartı ile mining den ne kadar kazanabilirim ki günde max 6 saat maden yapabilirim
  12. İ

İki bilgisayar da oyun için kullanılmış full
  13. İ

2. El bilgisayar alacağım 1. Nin özellikleri: ryzen 5 2600 Asus dual rx580 4gb 8 gb ram 480 gm ssd 2. Nin özellikleri Ryzen 5 3500x Gigabyte rx570 8 gb 8 gb ram 256 gb ssd Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hikayeli oyunlarda oynayacağım ama daha çok valorant csgo gibi fps oyunları oynayacağım.
Top Bottom