Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Çözüldü✓ Laptop pil kapasitesi düzeltme !

Çok teşekkür ederim @Mehmet Yılmaz hocam hayırlı forumlar 🙏
  2. Mechanist

Ağır grafikli işlerde şarjda kullanmaya devam değil mi bunlar pildeyken ?
  3. Mechanist

Peki @Mehmet Yılmaz yavaşlatmanın bir yolu var mı yoksa bu şekilde düşecek mi ? dolayısıyla da performansı düşer süresi vs...
  4. Mechanist

Merhaba dostlar şubatta aldığım laptop'um az önce yaptığım batarya testiyle kapasitesinin düştüğünü gördüm düşmeye de devam ediyor acaba bunu geri yükseltmenin yolu var mı yöntemleri nelerdir? ve önüne geçmek için ne yapmak lazım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  5. Mechanist

Yardım Acer Nitro 5 AN515-58-7687 almayı düşünüyorum

Bende aynı modelin bir alt donanımlısı var sorun varsa sorabilirsin imzamda detayları yazıyor.
  6. Mechanist

Çoraplarınızı nerden alıyorsunuz?

Uzun zamandır bu satıcıdan alıyorum ve memnunum uzun ve kısasını bırakıyorum buraya : https://www.trendyol.com/dayco/bambu-erkek-dikissiz-premium-patik-lacivert-corap-6-li-set-p-127277821?merchantId=120971...
  7. Mechanist

Trendyol Go Aylık 100.000 TL Hesabı

Hocam benim tanıdığım kendimden yaşca küçük bir arkadaşa benziyorsun o da böyle kendine çok yükleniyordu yaparım bir şey olmaz günde 20 saat çalıştığını bilirim sonra bi anda çöktü şu an belli yamuk mesela demem o ki kendine bu kadar yüklenme sormak istediğim sana 40 bin yetmiyor mu ? 50 bin...
  8. Mechanist

GTA 6'da 4K ultra ayarlarda 5080 ve RYZEN 7 7800x3d ile kaç FPS alınabilir?

Çıkacak olan o mimarı ve teknoloji ile tahminimce 70-80 fps'den aşağı bir performans vermez. fakat tabi oyun çıkmadan bir şey demek zor fakat GTA gibi bir oyun geniş kitleye yapıldığı için her zaman ortalama sistemleri de düşenerek yaparlar dolayısıyla daha fazla bile verebilir.
  9. Mechanist

Office Key Satın almak

https://www.saglamlisans.com/office-lisans-satin-al/ bu siteden alabilirsin zamanında Windows 11 keyimi buradan almıştım hala daha kullanıyorum hemen de gelmişti.
  10. Mechanist

Kalıcı Ücretsiz Mafia Definitive Edition ve A Plague Tale Ücretsiz ! (Kendi Kodum hediye)

Arkadaş çok enteresan 10dk daha olmuş alan arkadaş hepsini nasıl almayı başardın pusuda mı yatıyorsunuz böyle şeyler için enteresan ya.
  11. Mechanist

Yemeksepeti nakit ödemezsek ne olur

Hasta mısın kardeşim ? bu ne biçim bir soru ve konu ? sipariş veriyorsun nakit ödemezsek nolur diyorsun üstelik bu konuymuş gibi forumda konu açıyorsunuz yeter ya.
  12. Mechanist

🔥İndirim İ7-12700H Acer Nitro 5 RTX4060 🔥33.030 TL

Bir alt modelini kullanıyorum i5 12500H - 4050 6GB modelini gayet memnunum , şubatta almıştım 28 bine. fiyatı bana uygun geldi alınabilir.
  13. Mechanist

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

Hemen şimdi ölürsün diyemem fakat vücuduna ciddi anlamda zarar verir ve zamanla evet bu dediğin şey gerçekleşir.
  14. Mechanist

Sahibinden ürün satmak

Yapacağı bir şey yok zaten bir şey yapamaz da o niye güveniyor bu kadar o garip geldi bana.
  15. Mechanist

MacBook laptobum ne kadar eder

Ürünün detaylarını vs bilmediğim için tam fiyat diyemeyeceğim fakat geçenlerde araştırmıştım 15-30 arası okutabilirsin kozmetik durumu işte diğer etkenlere bağlı olarak ama aşağısı yada yukarısı değildir.
  16. Mechanist

2 Hafta sadece ders.

Kendine limit koy kardeşim tek söyleyeceğim şey sana biliyorum zor geliyor oturup çalışmak vs ama ''Sonra pişman olmamak'' için şu an yapman gerekeni yap o kadar. yapman gerekiyorsa yap yap yap bu kadar.
  17. Mechanist

Media mark'tan alınan jelatini açılmış ürün iade edilir mi?

Açmamış olsaydın o da kesin olmuyor genelde mağaza insiyatifine bağlı değişim yapabilirdin ama jelatini açılmış ürünü almazlar.
  18. Mechanist

Düşündüğünüz en saçma şey neydi ?

Mutlu olabileceğim.
  19. Mechanist

Hayalinizdeki Araç !

Kaliteli güzel seçim bir de üstü açık olduğunu düşün :sneaky:
  20. Mechanist

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Tiplere bak ya :love: tabi ki kötü olmuş ama candan daha önemli değil tabi ki. bu arada iyice kurutup diğer arkadaşların da dediği önerileri yaparsan bence parçalarda bir sorun olmaz sıkıntısız çalışırlar zamanında işeme olmasa da sıvıyla ilgili deneyimlerim olmuştu teknolojide.
Top Bottom