Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Rival 3 ten rog kerise gecilir mi

Hocam son bi soru bu rog scope ta 2 tane usb var neden 2 tane 2 sini birden bağlamak zorunda mıyız bilgin var mi
  2. H

Valla ne bileyim bi garibime gitti bi gelsinde göreyim nasıl birseymis 😀
  3. H

Eyvallah sağol hocam kablo ne sikinti olabilirki devamli sabit birsey sonuçta
  4. H

Garanti yok ama hiç kullanılmamış gibi bütün içeriği tam umarım sıkıntı çıkmaz şans artık. Fareyi 650 ye aldım Kasım itopya faturalı 2 yıla yakın garantili bence iyi ya bozulursa rival 3 ile devam ederim yedeğe atayım dursun . Gm08 vardı yedekte kapalı kutu onuda satarım artık 😀
  5. H

Valla aldim hocam sen fiyat olarak ne isteyecektin keşke baştan deseydin uygunsa alırdım yani 😀 rog scope aldım klavye 1100 tl iyi midir
  6. H

Hocam rog istiyordum 650 tl ye garantili keris buldum aldım ya şimdi takim olsun diye rog scope bakınıyorum o klavye iyi midir yoksa apex 5 mi bakayım suan ya steelseries ya rog takim yapacağım ikisi arasındayım
  7. H

Rog olarak gladius mu almalıyım 2 3 diye gidiyo oda hangi modeline bakmaliyim
  8. H

Hepinize teşekkürler sadece rog takim olsun diye canım çekmişti ondan düşünmüştüm ve biraz daha büyüktür elime rahat oturur diye ama sanırım vazgeçtim herkese hayırlı günler
  9. H

Merhaba arkadaşlar elimde rival 3 mouse var ama elime biraz küçük geliyor bu ara gözüme rog keris mouse çok takıldı 2. Elde 700 tl civarı buldum sizce geçmeye değer mi rival 3 e göre biraz daha büyük müdür? Açıkçası anakartim rog olduğu için klavye ve mouse da rog yapayım diyede canım çekmedi...
  10. H

Klavyeden rgb açınca çınlama sesi geliyor

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır masa üstü bilgisayarımın hoparlöründen ince bir çınlama sesi geliyordu prizden topraklamadan uzatma kablosundan yok aldigim yeni anakarttan mi kaynaklı vs diye araştırırken geçenlerde şans eseri klavyenin usb sini çıkarınca sesin gittiğini farkettim sonra...
  11. H

Nays nedir nasıl kullanılır?

Ayrıntılı bilgi için teşekkürler anladığım kadarı ile market max 200 e ticaret max 200 aylik limiti var . Olmayan uygulama hesap kalmadı birde bunu indirelim bakalim herkese bilgi için teşekkür ederim iyi forumlar
  12. H

Tamam hocam teşekkür ederim bi nevi papara gibi birseymis peki papara gibi kart gönderiyorlar mi yoksa sadece uygulama olarak mı kullanılıyor
  13. H

Arkadaşlar merhaba arada görüyorum nays ile sukadara geldi falan diye bu nays nedir ve neye göre indirim veriyor ve bu 250 300 tl gibi bi indirim görüyorum nays ile diye bu 1 defaya özel mi yoksa ara ara böyle indirim.hakki veriyor mu ? Konu hakkında bilgisi olan biri açıklarsa sevinirim iyi...
Top Bottom