Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

Doğuda vozol fiyatları ne kadardır?

söylemez pasajının o civarlarda herkes satıyor.
  2. 'SteeL

Doğuda vozol fiyatları ne kadardır?

gaziantepte 20.000 lik ekranlı vozol 500 tl
  3. 'SteeL

Poligon'da 14 yaşında ki bir çocuk atış yapabilir mi?

veliyle beraber olursa en az 16 yaş zorunlulugu var , yani atış yapamaz
  4. 'SteeL

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

fiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor. türkiyede 1.500 civarlarında logitechin kablosuz mouseleri var .
  5. 'SteeL

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

Bu mousenin olayı ne ? fiyatıda çok ucuz durmuyor
  6. 'SteeL

Ders yapmalık google youtube girmelik laptop tavsiye

kardeşim 5ya alacagın laptop seni kanser eder çok yavaş olur , tablet bakman daha mantıklı olur.
  7. 'SteeL

Evlilik için beyaz eşya seti nerden nasıl alınmalı (Ankara) ?

kardeş mieleyi anladıkta electrolüx çok üst segment bir marka degil biri mercedes digeri tofaş
  8. 'SteeL

Rüzgar çakmağını takma ve doldurma

kardeşim 10 liralık çakmak at gitsin ugraştıgın deymez .
  9. 'SteeL

KEPEK KEPEK KEPEK YETERRRR

kullandıktan sonra deneyiminiz yazar mısınız ? ben aktif olarak bu markanın dökülmeye karşı şampuanın kullanıyorum. çok etkisi oldu .
  10. 'SteeL

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

hocam son kasanın bir altı , bu arada yakıtı uzun yolda 4ltlere düşer şehir içide5-5.5 arası hatta bence yeni kasadanda güzel duruyor. diger arkadaşlarında attıgı bütün araçlar eski kasa zaten.
  11. 'SteeL

KEPEK KEPEK KEPEK YETERRRR

piyasada daha iyisi yok tuzsuz profesyonel bir şampuan. https://www.trendyol.com/bioxcin/aqua-thermal-kepek-karsiti-sampuan-300ml-tum-sac-tipleri-p-1913386
  12. 'SteeL

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

hocam skoda octavia bakabilirsiniz megane ve civice göre daha kaliteli daha konforlu bir araç , piyasasıda gayet iyi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-kazasiz-degisensiz-octavia-1.6-tdi-greentec-style-dsg-1200152579/detay
  13. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

hocam garanti zaten ekran kırılmasını vs. kaşılamıyor , ben yıllardır yurtdışı telefon kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım
  14. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

garantisiz ,ıraktan getiriyorlar.
  15. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

hocam sahibinden.com üzerinden bulundugunuz bölgedeki satıccıları bulabilirsiniz. zaten çogu telefoncuda oluyor .
  16. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

daha önce 11 t modelini kullanmıştım ama pil performansı çok kötüydü , iphone 14 e göre artıları nelerdir. 1730105835 iphone 14 ile redmi serisi ile arada daglar kadar fark var.
  17. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

Mehabalar , 17.000TL bütçme var yurtdışı telefon alacagım sizce ne alınır ? kafamda iphone 14 var . bu paraya daha iyisi var mıdır ?
  18. 'SteeL

2012 MODEL VW JETTA 1.2 TSI ALMAK İSTİYORUM

dsg'nin arıza ihtimali diger şanzımanlara göre yüksek fakat diger yarı otomatik şanzımlanlar arasında açık ara en performanslısı . vites geçişlerini kadrana bakmassan analayamıyorsun. ve kalkışı çok seri. DSG kullandıktan sonra edc ve cvt gibi şanzımanları kulanamassın.
  19. 'SteeL

2012 MODEL VW JETTA 1.2 TSI ALMAK İSTİYORUM

1.2 motorun piyasası yok ve kasaya küçük geldigi için çok yakıyor. 1729884202 Geçen ay 2014 hatasız boyazsız 1.6 dsg elegance cr skoda octaviayı 740.000 a sattık , octavia bak
  20. 'SteeL

1 milyon TL ye kadar araç önerisi

1.6tdi 2017 golf öneririm
Top Bottom