Arama sonuçları: *

1. alperçelik

Bu sistemi toplayan Casper Çalışanı kör olmuş

KOYMUŞLAR DEMEKKİ ÖYLE BİR DARBOĞAZI YOK
  2. alperçelik

Zula Oyundan Atma Ve FPS Drop Sorunu Nasıl Giderilir?

OYUN İLE KENDİNİZ BİLMEDEN AYARLAR İLE OYNADIYSANIZ Zula nın kurulu olduğu sürücüye gelin LOKUM GAMES<ZULA<GAME config.ini dosyasını siliniz bunu en son yapınız oyununuzu açınız oyun kendı ayarlarına gerı donecektır
  3. alperçelik

Zula Oyundan Atma Ve FPS Drop Sorunu Nasıl Giderilir?

aynı sorunu bende yaşıyordum fakat buldum oyunun kurulu olduğu diskten LOKUM GAMES<ZULA<config.ini giriniz ve orda fpslock olur bunu yükseltebiliriz fakat bundan önce bir kere oyuna girinizve F11 tuşuna basınız üstte çözünürlük ve FPS: yazar orda ÖRN...
  4. alperçelik

7k param var alıcak sistem yok ekran kartı hiç yok napmalıyım

birde internette hazır gtx1660 gibi güzel sistemler var ASUS TUF GAMİNG NVIDIA GEFORCE RTX3060 EKRAN KARTI 8 k ama bunları hazir sistem ile birleştirip kampanya yapan kişiler var güvenilir sitelerden alabilirsin
  5. alperçelik

7k param var alıcak sistem yok ekran kartı hiç yok napmalıyım

7000 tl ye şuankı donemde bir sistem alabılırsın tabı sabırlı isen onu daha fazla biriktirip daha iyisini alabilirsin
  6. alperçelik

Yardım STEAM FORZA HORİZON 4 DONMA PROBLEMLERİ ARTTI

sisteminizi güncel tutmaya özen gösteriniz oyun sil yükleyiniz oyuna girdiğinizde görev yöneticisinden oynadığınız oyuna sol tık öncelik ayarla yüksek yapınız oyun hayla donuyor ise STEAM FORZA HORİZON 4 grafik ayarlarınızı düşürün
  7. alperçelik

Biostar b450mh bios güncelleme donma

Sorunun fazla cpu kullanımımı yoksa fazla ram kullanımımı bunları soylermısın 1617046094 BAŞLAT<Hizmetler veya services.msc yazın tabi bundan önce windows update güncelleyin Windows update Windows defender Windows search activex yükleyicisi gibi hizmetleri sağ tık ozellikler devre dışı...
  8. alperçelik

Yardım Ekran kartı güncelleme sonrası sorun

en son ekledıgın ekran kartı guncellemesını kaldırmayı dene
  9. alperçelik

Ekran kartı ismi nasıl değiştirilir

Bunun için ileri düzey bilgi gerekiyor. Madem böyle bir işe kalkışıyorsun o zaman Hex Editör kullanmayı öğreneceksin. Mevcut BIOS'u GPU-Z ile çıkar. Çıkan BIOS'ı Hex Editör veya Nibitor ile modifiye et. Modifiye ettiğin BIOS'u NVFlash ile yaz: NVIDIA NVFlash with Certificate Checks Bypassed...
Top Bottom