Merhaba ben minecraft indirme aşamasındfayım fakat böyle bir uyarı alıyorum girmeme rağmen aynı uyarı tekrarlanıyor. Destek olursanız minnetar oluırum.
merhaba
game garajdan Slayer 7XL-3060 Laptopunu almayı planlıyorum. Laptopun kendi ekranı 144 hz fakat 9 ms.
Ekranlardakı ms nedir? Önceden 1 ms ekran kullanıyordum. 9 ms çok fark edermiyim veya oyunu etkilermi bunu merak ediyorum.
Monitorum var 144 hz 24 inch.
1640618974
Ama şimdi fiyatları kontrol ettiğimde tahminimce ekran kartı yokluğundan kasa fiyatları laptoplardan daha pahalı örneğin 3060 bulunan kasa 20 binken laptop 15,400
Selamlar,
benim 16K ya yakın bütçem var, bir oyun bilgisayarı almayı planlıyorum. Fakat kasalar ile laptoplar arasında çok fark var sizce laptopmu almalıyım kasamı?
Merhaba ben bir laptop almayı düşünüyorum ortalam 13 bin tl sadece laptopa ayırsbildceğim bütçe var hem wprd için hemde minecraft valorant gta veya cs gibi oyunlar için kullanırım önerileriniz nedir
Selamlar arkadaşlar benim merak ettiğim bir olay var şimdi diyelim 17 ken 700000TL lik dolar aldık 13 ken elimizde ne kadar kalıyor?
sizce nedir bu doların hali düşermi