Arama sonuçları: *

1. N

Asus Dual GTX 1060 3Gb furmark testi normal mi ?

Merhaba arkadaşlar, Dün akşam 2.el Asus dual GTX 1060 3gb aldım. PC taktiktan sonra furmark testi yaptım. Değerler nasıl acaba yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Görsel mevcut
  2. N

Asus Dual GTX 1060 3Gb furmark sonucu nasil ?

Merhaba arkadaşlar, Bugün 2.el Asus dual GTX 1060 3gb model aldım. Furmark testine soktum. 10dk max sıcaklık 72 derece ve Max 73 FPS aldım sizce normal mi? Görsel paylaşıyorum.
  3. N

GTX 1060 3GB Hangi Model alınmalı ?

Merhaba arkadaşlar, 2.el GTX 1060 3gb model almak istiyorum. Fakat hangi model almalıyım performans ve soğutma açısından. Birde performans nasıl acaba ? Asus dual model pek iyi değil diyorlar ama sizin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. N

Asus GTX1060 3GB 1800TL ALİNİRMİ ?

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 1600af 8gb ram masaüstü bilgisayarım var. Ekran kartı olarak Asus GTX 1060 3gb model almayı düşünüyorum. 1800tl almak sizce mantıklı mı ? Not: AMD ekran kartı sıkıntılarından dolayı almak istemiyorum . Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  5. N

1700 TL Ekran kartı tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 1700 TL bandinda 2.el yada sıfır alınabilecek ekran karti öneriniz varmı acaba ? AMD RX 570 580 falan almak istemiyorum. Mümkünse AMD olmasın. Yorumlarınız için simdiden teşekkür ederim.
  6. N

Asus GTX 1650 GDD5 ALİNİRMİ ?

Merhaba arkadaşlar . Bütçem biraz kısıtlı olduğu için 1050ti sattım. Onun yerine Asus GTX 1650 modeli almak istiyorum. Fakat gdd5 modeli pek iyi değil diyorlar. Sizce Alınır mı? ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  7. N

2.el gigabyte RX 570 furmark test sonucu iyi mi ?

Merhaba arkadaşlar, Dün aksam 2.el gigabyte RX 570 4gb ekran kartı aldım. Eve geldiğimde furmark testine soktum. 20dk sonuç paylaştım. İlgilenirseniz sevinirim. Birde FPS Max 15 normal mi sizce ?
Top Bottom