Arama sonuçları: *

1. U

Valorant Tam Ekran Sorunu

oyun ayarlarından tam ekran yapmayı denedin değilmi ?
  2. U

Backup Worker Diskimi %100 kullanıyor çözümü varmı???

Resimde de gördüğünüz gibi backup worker belleği %100 kullanıyor ve oyun bile açamıyorum bildiğiniz bir çözüm varmı nolur yardım edin
  3. U

Öneri Kailh blue switch mi? Outemu red switch mi?

sesli olması sıkıntı değil hem neye bastığımıda bilirim heralde blue alıcam teşekkürler
  4. U

red alacaktım fakat outemu marka kötü olduğu için kararsız kaldım
  5. U

Merhaba Rampage Kb-r77 tek el klavye alacağım ve 2 seçeneğim var kailh blue switch ve outemu red switch seçeneği var red switch oyun için iyi diyorlar ama outemu ya kötü diyorlar neyapacağım kararsız kaldım blue switch çok mu kötü? red switch olan blue switch olan sizce hangisini almalıyım
  6. U

Nova-5500XT pc alinir mi iyi mi yani

https://www.gaming.gen.tr/urun/1920/asus-radeon-dual-rx5500xt-o8g-evo-8gb-gddr6-128bit-1865mhz-oc-1xhdmi-3xdp-rgb-ekran-karti/
  7. U

Nova-5500XT pc alinir mi iyi mi yani

sitede rx5500xt 18 000 zaten güvenilir site değil kesin
  8. U

Yardım Bilgisayarda yer sıkıntısı çekiyorum 350 gb lik yedekleme var silsem bilgisayarıma zarar gelirmi?

ben zaten yedek istemiyorum ama silsem bir şey kaybetmem demi
  9. U

Hakkımda ne düşünüyordur?

Kız o an seninle ark kalmak istemiş ama biraz pişman olmuş heralde :) o pişmanlıkla biraz sad:,(,, olmuş herhalde ama herhalde ark lıkta bitti heralde kötü anda sormuşsun (heraldem tükendi) bence biraz bekle ve normal ark mış gibi nasılsın diye sor. tekrar tekrar o soruyu boşa diretme zaten...
  10. U

Yardım Bilgisayarda yer sıkıntısı çekiyorum 350 gb lik yedekleme var silsem bilgisayarıma zarar gelirmi?

Bilgisayarımda 350 gb yedeklemeler var (2 tane 155 195) yedeklemeleri silsem pc de var olan bir şeyi kaybeder miyim nolur yardım edin 1 tane valorant var oda 10 gb lol ve cs yükleyemiyorum veya herhangi bir şey yükleyemiyorum
  11. U

Bilgisayarımda 2 tane yedekleme var sileyimmi?

Bilgisayarda 2 tane yedekleme var yerel disk d de biri 150 biri 190 gb lik bende yer sıkıntısı çekiyorum sadece 10 gb lik bir oyun var . Bu yedeklerin iki sini yada birini silsem sıkıntı çıkarır mı aslında çıkarmayacağını düşünüyorum ama yanlış bişey yaparsam diye de korkuyorum :)
Top Bottom