Arama sonuçları: *

• Users: CHADz
  • Order by date
  1. C

Arkadaşlar RTX 2060S Türkiye fiyatını ogrenebilir miyim?

Bir bitmediniz yazmışsın da canım iq şu düşük kardeşim yurtdışında olduğum için bu sitelerin çoğu açılmıyor bende denedim girmeyi VPN ile de açılmıyor bı bitmediniz be 1 iq
  2. C

Arkadaşlar RTX 2060S Türkiye fiyatını ogrenebilir miyim?

bunun yerine ne önerirsiniz bir de yorum atarsanız sevinirim bu seviyelerde
  3. C

AMD Ryzen 3 3100 ve 3300X ( 3. nesil )

MD Ryzen 3 3100 ve Ryzen 3 3300X özellikleri 4 çekirdek – 8 izlekten oluşan, 2 MB L2 ve 16 MB L3 önbelleğe sahip olan işlemcilerin TDP değeri 65W. 3100, 3.6 GHz hızında çalışan ve 3.9 GHz seviyesine çıkabilen bir işlemci. 3300X ise 3.8 GHz hızında çalışıyor ve 4.3 GHz’e çıkabiliyor. 21 Mayıs...
  4. C

2500 TL BÜTÇE İLE EKRAN KARTI

A320M-S2H Anakart bu alıyorum o zaman
  5. C

HOCAM BU UYARSA BUNU ALICAM YADA 2060 VARMIŞ PEKİ UYMAMA GİBİ BİR SIKINTI ÇIKARIR MI PEK BILGIM YOK O KONUDA
  6. C

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İYİ GECELER HERKESE AMD RYZEN 5 3600 - A320M-S2H BUNLARA UYGUN 2500 TL YE KADAR ALABİLECEĞİM EKRAN KARTI TAVSİYESİLERİNİZİ BEKLİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM. ŞUAN KULLANDIGIM RX 560
  7. C

Tasarım için monitör

Kardeşim JamesDonkey markasına bakmanı öneririm bunun hakkında bir bilgi sahibi değilim 2 monitörümde JamesDonkey ve çok memnunum
  8. C

Epic Games, 16 Nisan' da ust Cause 4'ü Ücretsiz Verecek

Birçok yapımı ücretsiz olarak dağıtması sayesinde oyuncuların gönlünde taht kuran Epic Games Store, gelecek hafta Just Cause 4’ü ücretsiz verecek. Oyuncular, Just Cause 4’ün yanı sıra Wheels of Aurelia’yı da ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekler.
  9. C

Yardım Bios Xmp Menüsü

3200 MHz anakartın desteklediği ram aldığı ram nelerdir kardeşim 3200 ise daha fazla yapamıyacağını biliyor
  10. C

Corsair K70 MK.2 alınır mı?

bir göz at
  11. C

Corsair K70 MK.2 alınır mı?

https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-rgb-turkce-q-mekanik-oyuncu-klavyesi/ ona değmez buna değer
  12. C

Kullanılabilir ram 12 gb normal mi ?

bios güncellemen lazım kardeşim
  13. C

YARDIM PLEASE :) HANGİ DONANIMI DEĞİŞTİRMELİYİM VE MODEL

kardeşim biraz cama balkona çıkıp hava al karantinada kalmak sana yaramamış biraz oksijen sana iyi gelir sistem üzerinde değiştirebiliceğim yazıyorum baştan toplamak istemiyorum bu kadar abartmana gerek yok bütçe sıkıntım yok dedim diye
  14. C

internet kafe açmıyoruz kardeşim :)
  15. C

ARKADAŞLAR BÜTÇE PROBLEMİM YOK İŞLEMCİ DÜŞMEK İSTEMİYORUM EVİMDE OLAN SİSTEM EKRAN KARTI VE SSD ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM UYUMLU OLABİLECEKLERİ YAZARSANIZ BENDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BU ARADA TEK OYNADIĞIM OYUN WARZONE HERKESE ZAMAN AYIRDIĞI İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
  16. C

Merhaba arkadaşlar bu donanımlardan hangisini neden değiştirmeliyim sizce yardımcı olmanızı rica ederim. (OYUN) AMD RYZEN 5 3600 RAM 2X8 16 3200 mhz SAPHİRE PULSE OC RADEON RX560 2 GB DDR5 128 BİT GIGABAYTE A320M-S2H SSD YOK GAME POWER ATLAS GAMİNG 2X 120MM MID ATX KASA ve ne...
  17. C

Call of Duty WARZONE PUBG’yi geride bırakır mı?

Evet Beyler Bayanlar Call OF Oynayanları görelim :)
  18. C

1660 Super & Ryzen 5 1600 Sistem Nasıl?

işlemcini 2600 dan aşağı alma gerekirse ekran kartından feragat et azıcık :D
Top Bottom