Arama sonuçları: *

1. E

Lastikcim.com.tr güvenilir mi??

n11 vs yerlerden alınır saticinin profili inceleyin yorumlar vs iyisi alınır
  2. E

Lastikcim.com.tr güvenilir mi??

güvenilir ama bazen baska yerlerde daha uygun oluyor lastikler
  3. E

Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

günde 3lt-3.5 civarı ideal sporcu için. daha fazla iciyorsan azaltmanı tavsiye ederim. olması gerekenden fazla su icmek böbrekleri yıpratır ve böbrek yetmezliğine kadar gider
  4. E

Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

kan testi ver bence kesinlile ve 7 ay önceki sonuc ile kıyasla. sana bi artısı olmuş mu kullandığın şeylerin genel olarak daha iyi anlarsın
  5. E

2024 Peugeot Rifter mı berlingo mu yoksa proace city mi almak mantıklı

rifter iyidir ama tercihim ikinci el temiz düşük km caddy bakmak olurdu. caddy ticari demezsin çok güzel yapmislar
  6. E

Yardım 👻 Beyaz eşya hangi seçenekler iyi 👻

Hava temizleme cihazi ile sarjli araç süpürgesi genel olarak önemli bisey degil. sarjli ev supurgesi alabilirisn onunla da araba süpürülüyor ve daha kullanisli. Siemns tercih ederdim
  7. E

🔥İndirim Fenerbahçe Ev Sahibi 2024-2025 Forması 2.026 TL

çakma formaya 2bin lira verilmez orj logo bu şekilde
  8. E

🟠 111 YILLIK FİRMA, TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

tek vergisini veren firmaydı :) tabi cekilecek diğerleri enayimi vermıyor :ROFLMAO:
  9. E

Dükkan için uygun internet

Türknet en son 700₺ tutuyordu kobi olarak modem kiralama vs vardı. Bıraktım hepsini model aldım bi tane comnete gectim 2 aydir sorunsuz dedigim gibi deneyebilirsin beğenirsen yılbaşından önce 12 ay satın alıp fiyatıda sabitleye bilirsin
  10. E

Dükkan için uygun internet

Ofiste Türknet kullaniyordum en son zam yapınca comnet deneyim dedim sorunsuz kullaniyorum 280₺ falandı yanlış hatirlamıyorsam altyapında bi sorun yoksa tavsiye ederim davet kodu: CMT234GWF 1 ay hediye veriyor
  11. E

Gs maçına gitmem ne kadar tutar ?

zorunlu
  12. E

Gs maçına gitmem ne kadar tutar ?

passol,g enileme yıl başından sonra 700-800tl olur. biletler şuan için en ucuzu 1.2k falan onlarda zam yer diye düşünüyorum kart yenileme ve kale arkası vs bilet dahil 2-2.5k arası cok rahat tutar
  13. E

YÜZSÜZLÜĞÜN DANİSKASI TRABZONSPOR-FENERBAHÇE

fenerli yukardan adamı bastiriyor o yüzden penaltı verilmedi. Yukardan bastırmasa penalti
  14. E

🔥İndirim 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨ŞARTSIZ!

satın alma yok kart bilgisi bile istemiyor direk kodu girince aktif oluyor
  15. E

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

şeffaf plak asla tavsiye etmem zorda kalmadıkca. dışarı cıktıgında vs her zaman zorluk cikariyor yemek yerken vs hep zorluk. Diger yani tel kadar etkili olmuyor tel daha sağlıklı. ceneni oynatacagin icin tel ile dislerini oturtman daha sağlıklı olur. şeffaf plagi daha cok tel takilamayan ya da...
  16. E

mac öncesi ihtiyacı olan herkes faydalansın :)
  17. E

690tl asla değmez. 12ay kacak yayın 1k falan zaten kacak izlemem derseniz de başka seceneklere bakın derim toda verilemz o para
  18. E

iptv ile tod dün kıyasladım iptv daha kaliteli ve 2sn öndeydi :ROFLMAO:
  19. E

cüzdana baksana hocam oraya gelmis mi
  20. E

video vs izledin mı hocam vermesi lazım
Top Bottom