Arama sonuçları: *

1. N

Disney plus için 4 kişi

Arkadaşlar merhaba disney pluss üyeliği geliyor biliyorsunuz 4 kişiye kadar aynı anda izleme imkanı bulunuyor ortak olarak gelmek isteyen varmı
  2. N

M2 SSD EKLEME UYUMSUZLUK OLUR MU?

Laptop da bir ssd daha ekleme yeri var oraya başka bir ssd marka eklersem sorun olurmu demek istemiştim
  3. N

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

M2 ssd lütfeen
  4. N

M2 SSD EKLEME UYUMSUZLUK OLUR MU?

Arkadaşlar merhaba laptop gaming monster kullanıyorum. Western Digital 500 GB Blue SN550 WDS500G2B0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD bu ssd kullanıyorum. Başka bir ssd daha eklesem sorun çıkartırmı başka marka uyumsuzluk yaşarmoyım
  5. N

2. El bilgisayar için tavsiye

Merhaba bu bilgisayarı almak istiyorum fiyatına 9900 lira yazılmış sizce uygunmudur. Bunun yerine daha güzel sistemler alınabilirmi Tam sistemdir hibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-fullset-27inch-mon.asus1050ti-16ram-512ssd-i5.10-rog-ganing-ankt-987130852/detay...
  6. N

2. El Laptop aldım kasma sorunu

Açıkcası denemek hiç aklıma gelmedi.Hiç böyle bişeyle karşılaşmadığım için. Garantisi bitmiş termal macununu değiştiricem tekrardan sağolun. 1640868888 teşekkürler
  7. N

tamam birde bu internette fan soğutucuları satılıyor ayrı olarak onlardan alsam iş görürmü
  8. N

sıcaklık cpu 94 gpu 90 gördü sıcaklıklamı alakası var ozaman
  9. N

Nasıl edebilirim hangi programı kullanıyım.
  10. N

6500 civarı aldım
  11. N

Arkadaşlar merhaba 3 4 gündür uğraşıyorum acer nitro 5 an515-43 modelinin 2. elini aldım içinde rx 560x 4 gb ekran kartı 16 gb ram ve ryzen 5 3550h işlemci var gta 5 olsun pubg mobile olsun bu oyunlarda ani fps donmaları (fps drop) kasma sorunları yaşıyorum. Hangi oyunu yüklediysem sıkıntı...
  12. N

Md3 kaçırdım ne önerirsiniz

Arkadaşlar md3 sistem 5 dakikada eridiği için kart numaramı yazdım herşeyi tamamladım stok bitti yetişemedik ne önerirsiniz bütçe 9k forum için md3 gelicek yada başka bildiğiniz sistemler varmı önerebileceğiniz teşekkürler
  13. N

MD3 Sistem Tahminleri

Arkadaşlar sistem kaç gibi gelir tahmini işteyim şuan denk getirmeye çalışıyorum
Top Bottom