Benım kasa geldiğinde normalde yanında verilen kumandayı vermedıler dedim ustune bır yere bışe koymuşlardır ustunde bır tuş var ama oda çalışmıyo.
Buarada kasa modeli : gamebooster gb w002b
her kasanın yanında gelen fan kontrolcusu vb. kumandası benim kasada gelmedi bu sorunu başka yaşayan var mı çözdüyseniz nasıl çözdünüz (kasanın üstündeki tuş işe yaramıyor söyliyim)
normalde bilgisayarlarda kasanıın yanında kumanda gelir renk ayarkları flfn için benim kasada gelmedi bende mi sıkıntı yoksa genelde yok mu nasıl açabilirim rgb leri yardımcı olursanız sevinirim
normalde her kasada olması gereken fanların renklerini fln değiştiren kumanda bende yok sadece bana mı hatalı geldi yoksa herkese mi böyle yolluyolar nasıl çözeceğim yardımcı olursanız sevinirim
fanların kumandası olması gerek ordan renktir fln değiştirilir benim kasanın yanında gelmedi bana mı yanlış hatalı bi şekilde yolladılar yoksa hepsinde mi olmuyo cevap verirseniz sevinirim.
fanların kumandası olması gerek ordan renktir fln değiştirilir benim kasanın yanında gelmedi bana mı yanlış hatalı bi şekilde yolladılar yoksa hepsinde mi olmuyo cevap verirseniz sevinirim.