Arama sonuçları: *

1. AviliTR

Facei̇te Üye Olunmuyor

arkadaşlar merhaba bu faceite neden üye olunmuyor bilen varmı siteye giriyorum üye olunmuyor
  2. AviliTR

Facei̇te Üye Olunmuyor

arkadaşlar iyi akşamlar nerden baksanız 2 yada 3 aydır faceite üye olamıyorum site açılıyor bütün istenilenleri dolduruyorum ama üye ola tıklıyorum sayfa öyle kalıyor neden böyle oluyor bilen varmı
  3. AviliTR

Var olan bos porta yok denmesi

Merhaba arkadaslar ben muhammet Türk telekom denen firma beni yaklaşık 1 senedir bekletmekte ve var olan internet alt yapisina yok demektedir ve bos port oldugu halde yok diyorlar alt yapı çalışmaları devam ediyor diyorlar ve bir cok kez Türk telekom müdürlugune gittiğimde yardimci olmuyorlar...
  4. AviliTR

Twitch yayini icin laptop sistemi

Kesinlikle zaten para kazandikca masaüstüne gecis yapicam
  5. AviliTR

Haklısın zaten oyle aham Şaham oyun degil csgo ile valorant
  6. AviliTR

Oyle ama ugrasilmasi gerekliyor ama butcem yok oylesine elimdekiyle idare etmem gerekiyor
  7. AviliTR

Tesekkur ederim 1613397689 Dediğiniz gibi ilkdefa yayin yapcam obs yada stremlobs nasil kullanılir bilmiyorum ama youtubede illaki videosu vardir
  8. AviliTR

Peki hangi uygulamada yayin yapilmasi gerekir 1613397051 Ekran karti 1050 ti olsa keske ama sadece 1050 oyun yayini yapicam performans kaybi olurmu
  9. AviliTR

Merhaba arkadaslar ben twitch uzerinden yayin acmayi düşünüyorum internetim 24 mb indirme 5mb upload laptop uzerinden yayim açıcam Laptobum Asus tuf gaming fx 505dd Amd ryzen 5 islemci 1050 nvdia ekran karti 8gb ram Bu sistemle yayin acilirmi acilirsa ne gibi ayarlar yapilmasi gerekiyor...
  10. AviliTR

Hangi frekans hızı doğru

Ram onerinizi varmidir
  11. AviliTR

Hangi frekans hızı doğru

hocam biosdan baktım da orda sadece ddr4 yazıo zaten o ramin türü ama frekans değeri yazmio ve asusun bios ekranı diğerleri gibi değil
  12. AviliTR

Hangi frekans hızı doğru

işte doğru diyorsunuzda hangisi doğru ona göre ram alıcam frekans degeri önemli
  13. AviliTR

Hangi frekans hızı doğru

Merhaba arkadaş lar ben muhammet size bir şey sorcam hangisi foğru ram alıcam ona göre frekans hızı hangisi doğruysa
Top Bottom