Arama sonuçları: *

• Users: Epic
  • Order by date
  1. E

Kimler Nasıl Sistem Kullanıyor?

İMZADAKİ
  2. E

dp den görütü alamıyorum ama

sistem r5 3600x team tuf 2*8 3200 mhz saphire nitro + rx 580 4 gb msi b450 m k pro coler master 240 ml 650 w 80+ toshiba 256 gb m2 team 480 gb sata ssd var monitör viewsonic 2401 var ama dp den pc görüntü vermiyor ama hdmi ı takınca çalışıyor hdmı dan başlatıp dp ye alınca freesyn çalışmıyor...
  3. E

Yardım Bu kablo nereye takılacak?

ssd ve hdd için sondan 2. vidaları kullanabilirsin. o kablo ise rgb ışıklar için güç kablosu power subly den gelen kabloların içinde ona uyumlu sata kablosu var ona takman gerekiyor başka sorun varmı ? 1609782568 o vidalar uyum sağlamazsa veya zorlama yapıyorsa kafası şapka şeklinde vida...
  4. E

AMD 1600 AF OVERCLOCK

msı b450m-k pro anakart ve colermaster 240 ml sıvı soğutucu var overclok voltajtarı hakkında yardım edebilcek varmı ? instagram üzerinden ulaşın beraber ayarlarız instagram: oguz_diye_biri
  5. E

logitech g402 fury seri numarası nerde?

arkadaşlar logitch support a yazdım destek için ürünün seri numarasını istiyor benden. fakat pandemiden dolayı kutusu diğer evimde kaldı faturada yazmıyor. ürünün her tarafını baktım alttaki yapışkanlatrına kadar söktüm tek yazan şey logitech g g402 başka bir şey yok yardım ederseniz sevinirim...
  6. E

Öneri cooler master mastergel pro v2 inceleme

amd r5 1600af + msı b450m pro max + stok sogutucu + stok hız+ uzay montaj normalde stok soğutucuya sürülmüş termal macun ile sonuçlar; occt v6.0.0 sürümü ile yaptım 12 iş parçacıl, uzun veri seti,2688,avx olmadan ile test sonucu 10 dk da 80 derece olarak kaldı. cooler master mastergel pro...
  7. E

msı dragon center ayarları gitti

merhabalar yazılım başlığı bulamayınca böyle açmam gerekti. benim sorunum msı dragon center üzerinden overcolok ve sistem bilgisini görüntüleyebilirduk fakat bu özellikler uguluma üzerinden durduk yere gitti sadece true color özelliği kaldı. bir süre kullandıktan sonra düzelmedi beliki bir hata...
  8. E

meizu x8 64gb ile deneyimlerim

20 AĞUSTOS 2019 dan tarihinde 1600 tl ye satın aldım Meizu Türkiye garantili olarak. iyisiyle kötüsüyle yazıcam genel değerlendirme 10/8,5 genel değerlendirme (kişisel) +SD 710; kullanan en uygun model ve performansı çok iyi benim kullanımlarıma göre. Adreno 616 grafik kartı gayet yeterli...
  9. E

harici ekran kartını görmüyor

WİNDOWS u kendi sitesinden inidirdim yükledim. windows son sürüm update den de bulmuyor 1591470316 model asus x541uak
  10. E

yüklenmiyor
  11. E

merhaba arkadaşlar yeni ssd aldım vs format attım intel hd grafiği görüyor sadece. ekran kartı olarak harici nvidia 920m var. aygıt yöneticinde de sadece intel hd grafik gözüküyor. nvidia sürücüsü yüklenmiyor, görmüyor ne yapmam lazım
  12. E

rx 580 8 gb mi? yoksa rx5500xt 4 gb mi?

1600 tl ye buldum
  13. E

gb farkından mı dedin? çünkü nerdeyse aynı fps leri veriyor bide 5500xt gddr6 dan dolayı dahada avantajlı duruyor
  14. E

1600 ve Rx 570Darboğaz yapar mı

rx 590 da azıcık belki yapar veya rtx 2600 da birazcık yapıyor. bunların alt modellerinde sıkıntı çıkarmaz
  15. E

kararsız kaldım rx 5500xt 4 gb olanı msı ın ventus serisinden rx 580 8 gb da hem xfx de var hemde saphire de var hangisi daha mantıklı
  16. E

GamePower Iceberg 120 soğutma performansı nasıl ?

mesela ben bu fanı kullanıyorum şu an...
  17. E

B450 CHİP SET

dostum benim merak ettiğim aralarındaki fiayat farkının neden bu kadar fazla olması? ben bu kadar para ödeyecekken bunlar bana ne katkısında ön planda kalır soğutma mı yazılım mı ne gibi artılar var detaylı olarak
  18. E

bu max fiyat biraz daha aşağılarda bir soğutucu bulmayı planlıyorsam önerin ne olurdu dostum
  19. E

B450 CHİP SET

Arkdaşlar bilgisi olan yanıtlayabilir mi? en ugun b450 anakart Gigabytetarafında B450M S2H modeli, asus da ise Asus Prime B450M-K AMD B450, msı da ise MSI B450-A Pro MAX modeli bunları bir birinden ayıran farklar nelerdir. yeni bir anakart alırken sizce hangisi daha iyi?
  20. E

arkadaşlar çok fazla bir bütçem yok. max 500tl işlemcim r5 1600x anakart gb b450 ekran kartı saphire 570 işlemci fanı çıkmadığından dolayı eksi pcden çıkan 10 senelik amd fanını taktık bu zaman kadar sıkıntı çıkarmıyordu. call of duty warzone oynarken çok ısınmaya başladı 78-80 derecelerde...
Top Bottom