Arama sonuçları: *

1. TaFlaw

Öneri Maksimum 2000tl gaming monitör önerir misiniz ?

Baş ağrıtma olayını bilmiyordum bilginlendirdiğin için teşekkürler
  2. TaFlaw

Öneri Maksimum 2000tl gaming monitör önerir misiniz ?

2000tl altında gördüğüm en iyi fiyat performans mönitör sanırım bu https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/?gclid=EAIaIQobChMI5KWOgfCS8gIVi9V3Ch0WSgCTEAQYAiABEgIUXvD_BwE
  3. TaFlaw

Yardım Sistemim Dead By Daylight Kaldırır Mı?

Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor fakat pek de iyi bir sonuç alacağınızı sanmam.
  4. TaFlaw

Yardım Gigabyte GA-A520M-S2H AMD anakartla ilgili yardıma ihtiyacım var

teşekkürler tavsiyen için
  5. TaFlaw

öneride bulunabir misin
  6. TaFlaw

7000tl performanslı bir işlemci istiyorum(oyunlar için değil) fakat işlemci performanslı olunca ekran kartı almaya bütce kalmıyor bu yüzden apu düşündüm 1628361217 teşekkür ederim
  7. TaFlaw

Sorun şurda tahmin edebileceğiniz gibi anakartta dp çıkışı yok vga ve hdmi çıkışı var hdmi ile en fazla 60hz olabiliyor diye biliyorum bunu sormak istemiştim 1628360976 ryzen 7 5700g düşünüyorum fazla oyun oynayan birisi değilim ama arada sırada girdiğimde de tatmin etsin istiyorum ve bunun...
  8. TaFlaw

Gigabyte GA-A520M-S2H AMD modelli anakarta bir apu sistem toplamak istiyorum. Apu sistem olduğu için ekran kartı olmayacak yani görüntüyü direkt olarak anakart üzerinden monitöre aktaracağım. 165hz monitörüm var, bu şekilde en fazla kaç hz alabilirim?
Top Bottom