Beyler mousemda çift tıklama vardı logitech yeni mouse yolladı pazartesi kargo yola çıktı 2 gündür upsden arayıp gümrük işlemleri onayı için tc mi istemişlerdi verdim ama böyle bir şey yazıyor kargo takipten baktığımda bu nedir
1623948424
Selam arkadaşlar valorant oynarken ekran kartı sürücünüz çöktü lütfen güncel sürücü kurun hatası alıyorum sebebi nedir yeni driver sonrası zaten saçma saçma oyundan atıyor ara sıra çözümü nedir ekran kartı modelim gtx 1660 super
Oyun oynarken mavi ekran vermıyor sadece lol oynarken siyah ekran verip lolden atıyor nvidia usb type-c port policy controllerdan kaynaklındığını düşünüyorum nasıl düzeltebilirim
Beyler 03.06.2021 gecesi gelen yeni nvidia driver 466.63 güncellemesi lol açıkken oyundayken güncelledim lol harici her oyunda sıkıntısız oynuyorum valo vs oyunlarda ama lolde oynarken alt tab yapıcam diyelim siyah ekran verip lolden atıyor sebebi nedir şöyle bi fotoda attım anlamadım nvidia...
Beyler 2 gün önce yeni gelen ekran kartı güncellemesini yaparken lol açıktı güncelleme bitene kadar kapamamıştım sonra yeniden başlatma geldi başlattım lole girerken oyun başı siyah ekran verip oyundan atıyor bidaha vermiyor o hatayı valoda vs diğer oyunlarda yok sadece lolde var son...
Beyler 2 gün önce gelen ekran kartı güncellemesinde lol açıkken yapmıştım güncellemeyi sonra pcyi yeniden başlatma geldi güncellemeden sonra lolu kapadım yaptım sonra lole girerken oyunda siyah ekran verip oyundan atıyor valoda vs diğer oyunlarda olmuyor sadece lolde oluyor sebebi nedir ?