Arama sonuçları: *

1. B

Leptop fanı bağırarak titriyor

Leptopta herhangi bir anormallik olmamasına rağmen bu gün sabahtan beri fan hızlı şekilde dönüyor ve pc aşırı şekilde titriyor pc soğukken oyundayken oluyor birkaç dakika bu şekilde devam edip duruyor normal halinde devam ediyor pazartesi servise götüreceğim hafta sonu pc ye bu şekilde bakmaya...
  2. B

rayzen 5 5600 kule tipi soğutucu önerir misiniz lütfen

İyi forumlar umarım iyisinizdir son zamanlardaki şartlara rağmen Kasımın ortasına doğru hazır sistem satın aldım o günden buyana bütçe oluşturmaya çalışıyorum yaklaşık 800 tl bütçem var beni uzun süre götürecek ağır oyunlar oynuyorum onlarda da idare edebilecek soğutucular önerir misiniz ben...
  3. B

rayzen 5 5600 için kule soğutucu önerisi

iyi forumlar umarım iyisinizdir birkaç aydır rayzen 5 5600 kullanıyorum stok fanla e kule soğutucu önerme şansınız var mı uzun süre kullanmak istiyorum almışken
  4. B

rayzen 5 5600 ü soğutabilecek bir kule soğutucu önerir misiniz

rayzen 5 5600 kullanıyorum 4 aydır oyunlarda 80 derecelere çıkıyor ve uzun süre yeni işlemci alamayacağımdan dolayı uzun süre kullanmak istiyorum işlemcimi bana f/p bir soğutucu kaldıysa önerir misiniz benim bulduğum bu soğutucu var f/p olarak...
Top Bottom