Arama sonuçları: *

• Users: zenin
  • Order by date
  1. Z

Windows format sonrası işletim sistemi seç sorunu.

İkinizede teşekkür ederim zor olsada çözdüm dediklerinizi sıfırdan tekrar yapıp.
  2. Z

Merhaba dediğinizi yaptım yükleyip formata başlamak için biostan seçtim ama gene aynı elran gene aynı ekran bir türlü olmadı beceremedım neyi yanlış yapıyorsam
  3. Z

Teşekkür ederim eve gidence deneyeceğim.
  4. Z

Şimdi anladım orası ben de yanlış hatırlamıyorsam 100 küsür bir şeydi nasıl çözeceğimi biliyor musunuz peki üsttede yazdım başka bir iso dosyası yazdırdım ama press any key the boot from usb yazıp direk aynı ekrana atıyor gene usbyi en öne almış olmam lazımken
  5. Z

Boot bölümü dediğiniz kısım neresi bilmiyorum da 1629222308 Windows 7 tertemiz çalışırken ne oldu bilmiyorum aşırı abartısız yavaş çalışmaya başladı ondan lite bi sürüm deneyim dedim. Bilgisayarım eski baya secure boot yok diye hatırlıyorum biosta evde değilim şu an yarın eve geçince fotoğraf...
  6. Z

Merhaba, format bittikten sonra yeniden başlarken bilgisayar format sırasında döngüye girmesin diye usb aygıtını çıkardım ve açılmasını bekledim ancak böyle bir ekranla karşılaştım direk işletim sistemi seç diyor ama işletim sistemi gözükmüyor bilgisayarda. Lite sürüm bir windows 10 yüklüyordum...
Top Bottom