Arama sonuçları: *

1. mahmut abdurrahmanoğullar

Driver Booster ile sürücülerimi güncelledikten sonra ses gelmiyor

Öncelikle selamlar sorum başlıktaki gibidir bugün driver booster ile driverlarımı güncelledikten ve sistemi yeniden başlattıktan sonra ses gelmediğini fark ettim ve denetleyiclerde realtek audionun olmadığını farkettim yardım ederseniz sevinirim.
  2. mahmut abdurrahmanoğullar

Bilgisayarım gta5 kaç fps oynatır

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar bilgisayarım gta 5 de kaç fps verir teknik özelliklerim şu şekilde: şimdiden teşekkürler
  3. mahmut abdurrahmanoğullar

Çözüldü✓ Xiaomi USB 3.0 Çoklayıcı Hub 4 Port XMFXQ01QM oyunlarda gecikme yaratır mı?

Arkadaşlar Xiaomi USB 3.0 Çoklayıcı Hub 4 Port XMFXQ01QM adlı USB çoklayıcı Hub satın almayı düşünüyorum. Dizüstü bilgisayarımda yeterli port bulunmadığından dolayı almayı düşünüyorum Klavye,Mouse,Kulaklık ve bir ihtimal laptop soğutucu takmayı planlıyorum. Peki bu USB hub oyunlarda gecikme...
  4. mahmut abdurrahmanoğullar

hp laptop oyunda akıcılık sorunu

arkadaşlar hp notbookum var valorant oynuyorum monitörüm 60 hz pildeyken gayet akıcı ve 60 fps 60 hz hissiyatı verirken şarjda oynadığım zaman fps 100 e çıkıyor ama oyundaki akıcılık gidiyor lütfen yardım edim kaç gündür bununla uğraşıyorum
Top Bottom