Arama sonuçları: *

1. X

Instagram silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

bir hitimali yokmu çok önemli.
  2. X

Instagram silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Öncelikle merhaba. Bir olayım oldu ve bu olay için yaklaşık 1 ay kadar önceki mesajlarımı geri getirmem gerek. Bunu yarın sabaha kadar geri getirmeliyim, kısa ve hızlı bir çözüm var mı? Not: Mesajları sildim.İnstagramdan dbilgilerimi indir dediyim zaman ise silinen mesajlar gelmiyor.
  3. X

Lol türkçe nasıl yapılır.

Çook mu uzun sürer ya pc açık bıraksam ve saat 4 gibi yüklenir mi ?
  4. X

Yok ama bir şekilde hallettim ama nedense sol üstte bir güncelleme yapılıyor o ney ?
  5. X

Öncelikle merhaba.Sorum başlıktaki gibidir lol nasıl türkçe yapılır.
  6. X

Mafia II ınput not support hatası.

Öncelikle merhaba.Mafia 2 indirdim ve ınput not support hatası ile karşılaştım ne yapmalıyım ?
  7. X

Nec LCD19WV soluk ekran.

Öncelile merhaba.ben packatd bell diye bi monitör kullanıyodum ve monitör zaten köşesi gitmişti bu sabah açtım zmn tamamen gittini fark ettim.Bende bulunan NEC marka monitörü bağladım ve VGA takılı deyilken pixel hatası olup olmadını gösteren renkler canlı ama VGA takıp windows açtım zmn renkler...
  8. X

İOKBS PUANI İYİMİ YOKSA KÖTÜMÜ ?

o kadar da deyildir ya 3 yanlış 1 doğru götürdü için yapamadımı boş bıraktım.
  9. X

kazanamadımı bilşyorum ama ilk defa girişime göre iyi mi? ? 8 sınıfım ama konular 7 sınıftı.
  10. X

öncelikle merhaba.Ben İOKBS den 378,557 puan aldım iyi mi? ortalamamı yoksa berbatmı ?
  11. X

Türktelekom internet hızlandırma.

Öncelikle merhaba.Benim internetim 18 mbps ve speed test de aşadaki deyeri veriyor nasıl hızlandırırım internetimi ? (interneti zamanında komşumuzun oğlu bağladı ve komşumuz bize şifresini verdi ona rağmen tek bağlı cihaz benim ve internet aşadaki gibi)
  12. X

İnstagran Bilgilerinizi inceliyoruz hatası.

Öncelikle merhaba. Ben bu konuyu ikinci defa açıyorum ve bunun sebebi bu olaydan 1 1.5 ay geçti ve hâlâ 1 2 gün sürer dedi olay devam ediyor. Ben bir ara Instagram'a girdim ve aşadaki fotoğraf çıktı benden numara istedi kod yolladı ve 1 2 gün sonra açılır dendi ama hâlâ açılmadı. Başka bir biri...
  13. X

KARGOMsende ürünüm teslimata çıkmışmı ?

Sitesinden girdim zmn takip kodu yanlış diyo onun yüzünden decathlon dan girip siparişlerim den kargo takipe girip baka biliyorum anca. 1695051981 ve + olarak 2 side onun sitesi :)
  14. X

KARGOMsende ürünüm teslimata çıkmışmı ?

Öncelikle merhaba.Perşembe günü aldım kargom KARGOMsende diye bi şirkete verildi ki cidden rezil bi şey çok karmaşık 1 ekranda Transferde Diyer ekranda ise Dağıtımda diyor ben ise pek anlamadım için size soruyorum kargom transferdemi yoksa Dağıtımdamı ? 1695051338 diyer fotoğraf bu nedense...
  15. X

İnstagram 1 Aydır Bilgilerini inceliyoruz da durması.

ben pc den kullanıyom bu tlf den gösteriyor.
  16. X

gmail.com girip oluştura tıklıyıp kime yerine [email protected] mı yapıştırayım ?
  17. X

Türkçe yazsam olurmu yoksa ingilizcemi yazsam ?
  18. X

e posta fln mı nerden ulaşcam supporta ?
  19. X

1 Aydır Kontrol edemedilermi ?
  20. X

instagram e postası ney ?
Top Bottom