Arama sonuçları: *

1. Enesm06

Hesaplarima giris yapılıyor?

Geçenlerde biliyorsunuz epic verileri calindi. 2 gun önce sabah mail geldi epic sifreniz degistirildi diye ancak ben uzun zamandir dokunmuyordum o maili alinca epic sifreyi tekrar degistirdim ve mail sifresini yeniledim. Akşama doğru bu sefer bagli oldugu mail için supheli etkinlik uyarisi maili...
  2. Enesm06

Nick Önerisi istiyorum

normalde bu konuya girenler oyun ile alakalı nickler önermenizi isteyeceğimi sanmış olabilir ancak yazılımla alakalı bir nick istiyorum ve bir türlü kafama yatan uzun süre benle olacak bir nick bulamadım öneriniz varmıdır.
  3. Enesm06

İngilizceyi Nereden Öğreniyorsunuz?

Merhabalar, İngilizceyi sıfırdan öğrenmek istiyorum ancak youtube üzerinde düzgün bir kanala pek denk gelmedim. FK language var fakat bana itici geliyor. Siz hangi kanalları önerebilirsiniz
  4. Enesm06

hepsiburada teslimat kodu

Merhabalar, biraz önce kargo yola çıktı fakat kargocuya vreceğim teslimat kodu nerede yazıyor. Telefona mesajda gelmedi. Nasıl oluyor bu
  5. Enesm06

Cıkmazlardan cıkamamak

Cıkmazlardayım hemde çok fena, cıkmazlardan cıkamamak daha kötü bir durum ama ne yapacagımı bilemiyorum. Kpss sınavına 4.5 ay kaldı. Konuları yetistirmeye calisirken bir yandan yazılım icin ise 5 6 ayda iyi bir yol katetmek istiyorum, ingilizceyide bu yıl sonuna kadar orta seviyeye getirmek...
  6. Enesm06

Kürtçe bilen var mı?

Dostlar meraba, nasıl ingilizce hakkında sorular soruyorsak dil din ırk gözetmeden, kürtçe hakkında da soru sormak istiyorum. Sorum şöyleki neden bilmiyorum merak sardım ama youtubeda dalan ingilizce veya başka diller gibi ders pek yok. Öğrenilmesi zor bir dilmidir ayrıca mesela yerinden yerine...
  7. Enesm06

noodle sevenlere sorum var

Merhabalar, 2kere farklı markadan noodle yemeyi denedim fakat yiyince 2 gün midemi perişan ediyor. suyunu içiyorum diyemi yapıyor yoksa kalitesizliğinden mi çözemedim sizdede oluyor mu mide yanması vs gibi şeyler
  8. Enesm06

Akrabalar arası yarış var mı?

Merhabalar, En nefret ettigim konu akrabalar arasindaki gösteriş hava yarışı. Az önceki yaşadigim olaydan söylim. Ne zamandır aramayayıp sormayan bi akrabamız oğlunl düzgün bi yerde işe girmiş onun havasını atmak icin arıyor, ama benim bedduamda kalbini Allah bilir ama ego hava içinse oğlun...
  9. Enesm06

Hangimiz çöpten yemek yiyebilir?

Daha öncede cöpten yemek yiyen yoksul insanlara denk geldim. Her seferinde gördükce uzülüyorum, elimden de bir şey gelmiyor. Tek yapabildigim üzülmek yani, peki siz yiyebilirmiydiniz? İnsan o duruma düsünce mecbur istesede istemesede yemek zorunda kalır. Ama şuan yiyebilirmiydiniz? Empati...
  10. Enesm06

Yıllar sonra gelip borç isteyen kişi :/

Merhabalar, Geçenlerde liseden birisi, instagram üzeri takip istegi attı ve kabul ettim. Üzerinden 7 8 yıl geçti, bende sandım ki bayadır görüşmüyoruz da bulusup görüselim hasretlik giderelim diyecek sandım. Sohbet aynen şu şekil oldu; + knka napiyon (o kişi) - iyiyim knka seni sormali...
  11. Enesm06

Tükenmişlik sendromu

Evet arkadaşlar, yasim 26 ve bir cogunuz benden kücük oldugu halde beni anlayacaginizi düsunerekten yazıyorum. bu zamana kadar şunu öve öve yaptım veya şu başarım var diyebileceğim hiçbirşey yok, bazen kendimi ot olarak görüyorum ki onun bile benden çok bi yararı var. Sizlerde oluyor mu hiç...
  12. Enesm06

Doğal taş kullanan var mı?

Doğal taş kolye, bileklik vs kullanıpta faydasını gören var mı? Bende ona göre almayı düsünüyorum
  13. Enesm06

Kasım ayında indirimler olacak mı?

Teknoloji ürünleri için internet sitelerinde indirimler olacak mı bilgisi olan var mı?
  14. Enesm06

İngilizce konuşabilen var mı?

Ozellikle yurtdışında yaşayan degilde türkıye sınirları içinde anlayan ve konuşmayı öğrenmiş kişilere soruyorum. Kac yılda konuşmayı öğrenebildiniz? Ayrıca ilk gramermi öğrendiniz yoksa sadece kelime ezberimi yaptınız ve size kalmış önerilerinize ihtiyacım var
  15. Enesm06

Forum ortalama yaşı kaç?

Merak ettigim icin soruyorum.
Top Bottom