Arama sonuçları: *

1. Z

Epic games fps sorunu

Epic games de oynadığım oyunlar nedense 100 fps almama rağmen kare hızında sanki problem varmış gibi gözüküyor oysaki ayni sistem dying light 2 yi steamde oynadığımda 100 fps alıp herhangi bir kare hızında tuhaflık yaşamıyorum sebebi nedir
  2. Z

Rdr 2 %99 fps sorunu

Oyunda girdiğimde 80 fps alıyorum fakat bu durum bazen 80 fps akıcı iken bazen 50 fps gibi oluyor ama sonuçlar 80 fps gösterirken oyun sanki 50 fps gibi oluyor ve bu oluyor ken fps %99 gbisinden bir şey gösteriyor (nvidia geforce experince)
  3. Z

laptopta 40 watt sorunu

Arkdadaşlar rdr 2 de ekran kartım watt 120 olmasına rağmen 40 watt kullanıyor sebebi nedir bilen biri varmı
  4. Z

Call of duty 2 indirme

Arkadaşlar call of duty 2 indirdim ama 1920x1080 çözünürlükte açılmıyor nereden indirsem bu sorun halledilir
  5. Z

Gta remastered sistem gereksinimi

Sizce gta remastered sizce ne kadar sistem gereksinimi ister?
  6. Z

The amazing spiderman nerden indirebilirim

The amazing spiderman 2 demin yüklemek için steam ve epice baktım bulamadım herhalde kalkmıştır dedim birde bir baktım acı tabloyla karşılaştım moralim alt üst oldu yine indirebileceğim bir yer varmı?
  7. Z

The forest sistemim kaldırırmı

Arkadaşlar sistemim bu şekilde Gtx 750 İ54460 CPU 8GB RAM Low ayarlarda kaç fps alırım
  8. Z

Valorant Savaş Bileti

Arkadaşlar selam merak ettiğim konu acaba valoranttaki sonraki savaş bileti ne zaman sızar herhangi bilgisi olan varmı?
  9. Z

The forest gtx 750 kaldırırmı

Arkadaşlar merak ettiğim soru şu oyun minumum 8000GT isterken gtx 750 çözünürlük 1920x1080 low ayarlar 30 fps alıyor
  10. Z

Dying light coop oynamama sorunu

Arkaşım dying light giremiyoruz ve dosyayı doğruladğım zaman ise 99 kalıyor yardım acil
  11. Z

Dying light dosya bozukluğu

12. Z

Steam cadılar bayramı

Arkadaşlar arkadaşımın lapbobuna dying light indircez ama şöyle bir sıkıntı cadılar bayramında bu oyun indirime girerni ve olasılık kaç
  13. Z

Valorant Tr hesabını avrupaya satmak

Beyler Valorant Tr hesabını avrupaya satılabilirmi merak ettim
Top Bottom