Arama sonuçları: *

1. SonDerece

Ryzen5 3600 için soğutucu önerisi

Gerçekten çok teşekkür ederim güzel yorumların için. 8 Mayıs için bekleyeceğim zaten normalde de o tarihde alacaktım. Bu verdiğin bilgi çok işime yaradı.
  2. SonDerece

İki kere kontrol ettim fakat yine aynı, en iyisi bir soğutucu alıp kaliteli bir termal macunla kullanmak olacaktır diye düşünüyorum. 1588553027 Hocam nedendir bilmiyorum ama bu markaya güvenmiyorum. 1588553067 BeQuiet hoş duruyor acaba performansları nasıldır. Bir kaç video izleyeyim, teşekkür...
  3. SonDerece

Merhaba Donanım Arşivi Forum kullanıcıları, Kısa bir zaman önce Ryzen 5 3600 aldım fakat soğutucu olarak stok soğutucunun yeteceğini düşünerek almıştım fakat hiçbir verim alamıyorum. Hatta CPB özelliği açıkken bilgisayar aşırı sıcaklıktan dolayı kendini kapatıyor. Ben de bir soğutucu almayı...
  4. SonDerece

Yardım Twitch yayınına Chat vs eklemek

Streamlabs OBS programını kullanarak ya da streamlabs'ın sitesine girerek yapabilirsin. Senin için şöyle bir video buldum; 1588544188 Bu arada hangi işlemci soğutucuyu kullanıyorsunuz? Ben stok fandan hiç memnun olmadığım için değiştirmek istiyorum aynı işlemciyi kullanıyoruz, memnun musunuz...
  5. SonDerece

Ryzen 5 3600 Aşırı Isınma Sorunu

Merhaba Donanım Arşivi Forum üyeleri yakın zamanda Ryzen 5 3600 işlemci aldım üzerinde gelen stok soğutucuyla beraber kullanıyorum. Termal macun üzerine sürülü bir şekilde geldi montajımı sorunsuz bir şekilde yaptım. Fakat işlemci sıcaklığım boşta 65 oyunda ise 95 dereceye geliyor ve bilgisayar...
  6. SonDerece

M.2 SSD Hızı Düşük

Technopat Sosyal'de okuduğum bir başlıkta gördüm. Fakat ışıkları kullanmak isterseniz XPG'nin sitesinden RGB programını indirip kullandığınızda sorun çıkmıyor. Aura Sync ile senkronize bir hale soktuğumda performansımda 2/3 düşüş oluyor.
  7. SonDerece

M.2 SSD Hızı Düşük

Sorunu AURA Sync Programı yardımıyla RGB ledleri kapatarak çözdüm. Gerçekten saçmalık.
  8. SonDerece

M.2 SSD Hızı Düşük

Kolay gelsin dostlar, geçtiğimiz günlerde bir M.2 SSD aldım fakat aldığım hızlar vaat edilen hızların yanına bile yaklaşmıyor. Bunun sebebi ne olabilir tüm özelliklerimi ve benchmark sonuçlarını aşağıya bırakıyorum. CPU: Ryzen 5 3600 GPU: ASUS ROG Strix NVIDIA GTX 1070 Anakart: ASUS Prime...
  9. SonDerece

Bilgisayarıma upgrade yaptıktan sonra yapmam gerekenler nedir?

ramler halledeceğim, bir de sıfır windows kurulumu yapacağım en iyi yol bu
  10. SonDerece

Bilgisayarıma upgrade yaptıktan sonra yapmam gerekenler nedir?

Selam dostlar, bilgisayarıma yeni işlemci, RAM ve anakart aldım ve şuan kargo sürecindeler. Bu parçaları montaj yaptıktan sonra bilgisayarıma bir format atmam gerekecek mi, ya da herhangi bir şey kurmam lazım mı? Ya da direkt montajlayıp aynı şekilde mi kullanmalıyım?
  11. SonDerece

Obs Ayarlar Sorunu

1050ti ile kaç bitrate yapıyosun çekimi? Bitrate yükseldikçe kasma artar.
  12. SonDerece

Egzoz fanın üzerine sıvı soğutmanın radyatörlü fanı takılır mı?

Öndeki fanları çıkartıp takabilirsin işlemci soğutucunu
  13. SonDerece

2.El Bilgisayar parçaları alınacaktır

Elimde i7 4770 işlemci (sorunsuz çalışıyor) ve 2 tane 4GB DDR3 1600mhz GSKILL Sniper RAM (bunlar da sorunsuz= var bide. Ben de parça yükselteceğim için satmayı düşünüyorum
  14. SonDerece

Gigabyte B450 Aorus M vs ASUS Prime B450M-K

Gigabyte: Biraz daha yüksek fiyat, 4 ram slotu, m2 soğutma bloğu ile geliyo. Asus: Daha ucuz fiyat, 4400Mhz kadar destekleyebiliyor. Alacağım ramler 3200 ya da 3000 Mhz olacağı için gigabyte da mantıklı geliyo Ama ısınma olayları ve performans olarak hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum.
  15. SonDerece

Gigabyte B450 Aorus M vs ASUS Prime B450M-K

Yakın zamanda bilgisayarıma bir yükseltme yapacağım. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b450-aorus-m-amd-b450-3200mhz-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-HBV00000DHTY1?magaza=Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/asus-prime-b450m-k-amd-b450-am4-ddr4-4400-mhz-matx-anakart-p-HBV00000CVK1I Gigabyte...
  16. SonDerece

B450M S2H Anakart Alınır mı?

Benim attığım anakart daha yüksek fiyatta zaten linke tıklayarak bakarsan anlayabilirsin.
  17. SonDerece

Bu anakartın açıklamasında Ryzen 3000 series ready yazıyor. Doğru ise bunu alacağım sanırım.
  18. SonDerece

Ben kendim B450 anakart alacağım ama hazır pc almayacağım için bir sıkıntı çıkmadan alabilirim diye düşünüyorum. Sonra güncelleme ile uğraşmak çok zor olur eski bir amd işlemcim olmadığı için.
  19. SonDerece

Üzerine taktığın 3. nesil işlemci ile güncellemeyi atabiliyor musun hazır olmayan anakartlar için?
  20. SonDerece

Ryzen Sistem Önerisi Bütçe 2200-3400

Çok teşekkür ederim dostum emeğine sağlık, satın alma günüm geldiğinde hepsini dikkate alıp yapacağım tabi satın alımı o yüzden sordum o soruları. İyi forumlar.
Top Bottom