Arama sonuçları: *

1. M

Telefon önerisine ihtiyacım var bilgisi olan yazarsa sevinirim

Herkese çok teşekkürler cevaplar için. Konuyu kapatmam gerekiyor mu yoksa devam mı edecek
  2. M

güvenlik vb olaylarından dolayı apple alternatifini düşünmek gerekir mi yoksa az çok güvenlik konusunda da benzerler mi?
  3. M

çok teşekkürler kankam . 1718983131 bir de yukarda yazdığım güvenlik mevzusuna da bakarsan sevinirim.
  4. M

çok teşekkürler kankam. Bir de İphone öneren yok iphone dansa androidler daha mı mantıklı ( güvenlik vb olaylarından dolayı apple alternatifini düşünmek gerekir mi yoksa az çok güvenlik konusunda da benzerler mi?)
  5. M

kankam yorumun için çok teşekkürler. ben işlemciden felan çok anlamıyorum (qualcomm u çok duydum). Telefon güncel midir yani 2 3 yıl içinde güncelliğini yitirir mi ya da bir aralar telefonların bilerek eskitildiği yazılıyordu bu telefon için de aynı durum yaşanır mı giderek yavaşlayıp donma...
  6. M

Arkadaşlar ben huawei marka telefon kullanıyorum artık bu telefonda gerek play store gerek app store vb. olmaması(telefonu mediamarkt tan aldım araştırmadan ve adam app galery (huawei nin indirme merkezi)nin bu kadar yetersiz olduğunu söylemedi iphone 11 den iyi demişti, kandım) ve sürekli...
Top Bottom