Arama sonuçları: *

1. mertgunesso

Python dosya adını rename etmemi istiyor

Durumu fotoğraf daha iyi anlatıyor. numbers.py dosya adını rename ederek numbers_1.py yapınca sorun çözülüyor ama bu sorun neden kaynaklı onu anlamak istiyorum. Diğer dosyalarımda bu tip hata yokken numbers dosyası neden hata veriyor?
  2. mertgunesso

HP OMEN 16 fanlarımdan biri çalışmıyor. (90B Hatası)

Yazılımsal bir durum olduğu kanaatindeyim. Çünkü oyun oynarken bir anda dönmeyi bıraktı. Yani kablo çıkması gibi bir durum olmadı.
  3. mertgunesso

HP OMEN 16 fanlarımdan biri çalışmıyor. (90B Hatası)

Herkese selam. Yaklaşık 2-2.5 senedir kullandığım dizüstü bilgisayarımda az önce arkadaşlarımla Rust oynuyorduk. Aniden benim FPS'im fazlaca düşmeye ve droplar yemeye başladım. OMEN Gaming Hub'a baktığımda fan hızım 0 RPM'e düşmüştü. Oyunu kapatıp bilgisayarı aç/kapa yaparken 90B hatası ile...
  4. mertgunesso

Çözüldü✓ Laptop bileşenlerime göre oyunlarda düşük performans alıyorum sebebi nedir?

Daha stabil çalışıyordu oyunlarım. Örnek vermek gerekirse CS:GO'da 300-400 gördüğüm zamanlar oluyordu. Oyuna güncelleme geldi CS2 oldu evet fakat 200 FPS düşüşü yaşayabileceğim kadar bir güncelleme değil bence. Sıcaklık değerlerim biraz garip gibi. Oyun açık değil sadece masaüstü ve tarayıcı...
  5. mertgunesso

Çözüldü✓ Laptop bileşenlerime göre oyunlarda düşük performans alıyorum sebebi nedir?

Herkese selam. Geçen senenin kasım aylarında almıştım bilgisayarımı. 1 seneyi aşkın bir süredir de aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. Bilgisayarı 1 senelik süreçte genellikle oyun oynamak için kullandım. Fakat son zamanlarda nedendir çözemediğim bir performans düşüşü var bilgisayarımda...
  6. mertgunesso

Çözüldü✓ acil öneriye ihtiyacım var 30k civarı laptop

strixte kronik bazı sorunların olduğunu gerek hmzay gerek akhisarli45 soylediler bende arastirdim gercekten bu tarz sikayetlere rastladım forumlarda ve ugrasmak istemedim acikcasi. hele bir gelsin bakalım yine de tesekkurler.
  7. mertgunesso

hp omeni aldım yardımcı olanlar için teşekkürler.
  8. mertgunesso

ben hp omena daha yakınım aceri kasasından asusu da yazılımsal sorunundan dolayı çekinceliyim.hp omenın bu modeliyle ilgili bir sorun ben göremedim sizin bildiğiniz bir sıkıntısı varsa söyleyin.
  9. mertgunesso

https://ty.gl/b7ca3ddd02 https://www.teknosa.com/hp-omen-16b1007nt-68p15ea-intel-core-i7-12700h-161-16-gb-ram-512-gb-ssd-6-gb-geforce-rtx-3060-fhd-144-hz-freedos-gaming-laptop-p-785352896?utm_source=cimri&utm_medium=comparison arkadaşlar ikisi arasındayım yine bütçe bu civarlar sizce hangisi...
  10. mertgunesso

Oyun ve eğitim için laptop önerisi (30.000TL)

Yukarıdakilerden hangisi?
  11. mertgunesso

Peki sence Monster'ın 300hz modeli mi yoksa ASUS Rog Strix mi? Bütçe sıkıntısı yok diye düşünürsek.
  12. mertgunesso

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513rm-hq163-amd-ryzen-7-6800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLRD#reviews Bu cihaz daha iyi değil mi? Hem fiyat olarak uygun hem de içerisinde 6800H gibi yeni nesil bir işlemci var. DDR5 4800MHz RAM'leri var...
  13. mertgunesso

Bu sonradan ekleme durumunu HP servisi yapıyor mu? Yapabiliyorsa eğer böyle bir modelde var aşağıya bırakacağım. 3060 ve 3070 arasında çoğu oyunda 5-10 FPS fark oynuyor. İşlemci benim daha çok işimi göreceği için 12700H biraz cazip geliyor...
  14. mertgunesso

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i7-12700h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html?gclid=Cj0KCQjw9ZGYBhCEARIsAEUXITWy6uaJwJeniWNGTy6ZorYAu3k4CKqN34hbaYZe2Ijh14MRvjBzILQaAl5rEALw_wcB Bu nasıl @berke. ?
  15. mertgunesso

Bilgi için teşekkür ederim dediklerinizle birlikte aklıma yattı. Yine de önerisi olacak arkadaşlar için konu hala açık. Monster'in bu modeli önde gözüküyor şu an.
  16. mertgunesso

Monster'dan yana iyi geri dönütler almadım. Bu kasası hakkında detaylı bilgiye sahip misiniz?
  17. mertgunesso

Daha önce kararsız kaldığım için sormuştum en son bu laptopu kararlaştırmıştım ama gözden kaçırmamak adına tekrar sormak istiyorum. Bu bütçeye daha iyisi olur mu...
  18. mertgunesso

Çözüldü✓ i7 11800H vs Ryzen 7 6800H hangisi iyi?

Son olarak bu ikili arasında kaldım sizce bu bütçeye bu ikisinden daha iyisi olur mu? Değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum yine. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-15-en1018nt-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rtx3070-144hz-free-dos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-4h0r8ea-pm-HBC000026164B...
  19. mertgunesso

Monster için en ufak işlemde çok ses çıkardığını söyleyenler var ve Monster konusunda epey şikayet var. Yerel firmalara olan önyargıdan mıdır yoksa tecrübeden midir bilmem ama Monster'a karşı bir kuşkum yok değil.
  20. mertgunesso

@Osmanhoca Fakat rastladığım oyun testleri bunun aksini gösteriyor. Bu yüzden kararsızım zaten YouTube üzerindeki videolar birbirinden oldukça tutarsız. Detaylı bir şekilde eksileriyle ve artılarıyla açıklayarak yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom