Arama sonuçları: *

1. ustaShifu

Göstergelerde bir sıkıntı yok ama pc donuyor

Pc bir anda durduk yere donmaya başladı, geri yükleme yaptım, format attım düzelmedi, lolde en düşük ayarlarda 30 fps veriyor, normalde en yüksekde 100 altına düşmezdi, yardım lütfen
  2. ustaShifu

crucial bx500 1 tb ssd alınır mı?

almadım bilmiyorum, wd green aldım memnunum
  3. ustaShifu

Bilgisayar rami çok fazla kullanıyor.

windows antivürüsüyle değil mi 1662665209 format attım 1 ay önce falan ama yine oyunlar falan indirdim
  4. ustaShifu

hocam asus gtx 1050ti 2gb, 8 gb crucial ram, intel i3 1100f işlemci, h410mh anakart game garaj 650 80+ psu
  5. ustaShifu

Hocam merhabalar uzatmicam 8 gb ramim var nerdeyse her şey çok az kullanılırken sistem bu kadar kullanıyor daha fazla da olabiliyor nedeni nedir acaba
  6. ustaShifu

H2002d kulaklık süngeri

1 yıldan fazla ve öneriyorum kessinlikle çok iyi kulaklık tek sorunu sünger
  7. ustaShifu

H2002d kulaklık süngeri

sa hocam bende h2002d var ama süngerleri çok aşındı nasıl bir şey yapabilirim ya da yeni sünger nerde bulabilirim
  8. ustaShifu

YKS için üniversite seçimi

çok teşekkür ederim emeklerin ve bilgilerin için değerlenidiricem çok teşekkürler
  9. ustaShifu

itü gemi makine işletme mühendisliği pişmanlık mıdır? herkes çok zor meslek diyor da
  10. ustaShifu

ücretli 180k dan alyor hocam bilgisayar mühendisliği
  11. ustaShifu

sayısal
  12. ustaShifu

neden? 1652812610 genelde bu dönemlerde çok değişiklikler yaşanıyor zaten
  13. ustaShifu

Merhaba, şu an YKS sınavına yaklaşık 1 ay kaldı gerçekten ama gerçekten hangi mesleği seçeceğimi bilemiyorum, hangisini seçersem iş bulabilirim diye sürekli tereddüte giriyoruym, napacağimi bilemiyorum, anlık olarak gemi makine işletme mühendisliği okumak istiyorum ama forumlara bakınca herkes...
  14. ustaShifu

Ücretli üniversiteye kötü sıralamayla girebilir miyim ?

hangisini seçmem lazım "ücret/burs" kısmında ? çok fazla ücretli yazan var
  15. ustaShifu

yök atlas dan tam olarak nereye bakmam gerekiyo çok bilmiyorum da
  16. ustaShifu

ama %50 burslu hali en düşük 7bin sıralam istiyor gerçekten 250 bininci dahi olsam gidebiliyor muyum ?
  17. ustaShifu

mesela ben 250 bininci olsam yeditepe üniversitesinde de bilgisayar mühendisliği okuyabilir miyim ?
  18. ustaShifu

Önceki açtığım bi konuda da yazdım ama tam cevabımı alamadım tekrar sormak istiyorum, mesela bir vakıf üniversitesinin ücreti 60k tl ise (indirimsiz) ama benim yks sıralamam çok kötü mesela 300k ben o üniversiteye 60k tlyi verip girebilir miyim? yani indirimsiz olan parasını üniversiteye verip...
  19. ustaShifu

Üniversiteye para verip gidebilir miyim ?

ben en az 130k yaparım bu sıralamayla en iyi gidebileceğim ücretli bilgisayar mühendisi ünisi hangisi oluyo ?
  20. ustaShifu

Üniversiteye para verip gidebilir miyim ?

Mesela yıllık ücreti 60k tl olan bir üniversiteye gitmek istesem ama yks sıralamam çok kötü olursa, o üniye girebilir miyim yoksa 60k tl vermeme rağmen yine sıralama ister mi ? yani demek istediğim doğru düzgün bir sıralama yapmazsak da para verip üniye gidebilir miyiz? mesela ben bilgisayar...
Top Bottom