Arama sonuçları: *

1. E

Valorant' giremiyorum.

Sadece valorant CS , pubg mobile falan oynuyorum sıkıntı yok onlarda. Valo uyuzluk yapıyor niyeyse
  2. E

Valorant' giremiyorum.

Oyuna girmeye çalışıyorum hata veriyor. 4 5 defa sildim tekrar yükledim düzelmedi. Ramleri tak çıkar yaptım ondan sonra böyle oldu ama tesadüf de olabilir bir fikrim yok açıkçası. (Hesap bilgilerimi vs. giriyorum daha sonra oynaya tıklıyorum atıyor.)
  3. E

FPS göstergesi nasıl açarım?

Youtube' taki sistem inceleme vidyolarında işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarının da gösterildiği bir FPS göstergesi oluyor. Bu değerler bende nasıl merak ediyorum. Nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  4. E

Ssd' yı çıkardım taktım PC çalışmıyor

İşlemcinin ve ekran kartının üstündeki fanlar çalışıyor kasanın kendi fanları da. Ekrana görüntü hiç gelmiyor ayrıca anakartın üstündeki DRAM ışığı yanıyor yeni fark ettim.
  5. E

Ssd Sp takarken kablo yetişmedi alt taraftan çektim ama kopacak kadar değil sadece biraz gelsin diye çıkmış olma şansı var mı? Veya da çıkabileceği biryer var mı?
  6. E

Valla sadece 2 kablo bağlıydı onları tak çıkar yaptım onun dışında hiçbir şey yapmadım.
  7. E

Az önce pcde SSD' nin yerini değiştirmek istedim ilk önce kablolarını çıkarıp daha sonra yerini değiştirdim ve kablolarını çıkardığım şekilde tekrar taktım ancak PC açılmıyor yardımcı olabilir misiniz?
  8. E

Rm165 mi Vg24vq mu??

Curved bir ekran istiyorum bu monitör de güzel ancak curved ekranlar daha güzel geliyor açıkçası 1612100200 Mantıklı teşekkür ederim.
  9. E

Rm165 mi Vg24vq mu??

Geçen de sormuştum arkadaşlara Abdullah abi belki sen de cevap verirsin diye tekrar soruyorum. Rampage RM165 mi yoksa Asus Vg24vq mu?
  10. E

PC toplayacağım bu parçalar nasıl?

Teşekkür ederim kardeşim sağolasın
  11. E

😂 Evet sanırım biraz öyle oldu
  12. E

Ssd ve ram olarak ne tercih etmeliyim? (Şimdilik 480gb ssd 8gb ram yeterli ilerleyen zamanlarda artırırım) 1611705548 Rampage X Titan 600w veya Redsky 700w
  13. E

-Asus H410m -İ5 10400F -Asus Gtx 1650 Super -Adata Su630 480GB ssd -Adata 8gb 3200mhz ram Bu parçalarla bir PC toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur? FPS değerleri pubg GTA 5 gibi oyunlarda kaçı gösterir?
  14. E

Sizce bu sistem iyi mi?

RX 580 yerine GTX 1650 ve üzeri bir ekran kartı kullansan bence daha iyi olur.
  15. E

Sizce oyun için hangi panel daha iyi?

Daha çok kontrast oranı yüksek canlı bir panel istiyorum açıkçası.
  16. E

Sizce oyun için hangi panel daha iyi?

Oyun için Va panel mi yoksa İps ekran mı daha iyi olur?
  17. E

Öneri Rampage mi Asus mu??

Kardeşim her iki model de kavisli yalnız 2 fark var birincisi panel ikincisi büyüklük ben bu iki fark göz önünde bulundurulduğunda hangisi tercih edilmeli onu merak ediyorum. Teşekkür ederim.
  18. E

Rampage: https://ty.gl/joiwtdhe Asus: https://ty.gl/4pb8tlkz
  19. E

Monitör alacağım ve 2000 TL bütçem var. Rampage' in Rm165 modelini mi yoksa Asus'un Vg24vq modelini mi tercih etmeliyim?
Top Bottom