Arama sonuçları: *

1. J

1080p monitörüm var 4060ti sizce uygun olur mu doğru işlemci yükseltmesi ile?

Şuan kullanıyorum 4060ti ve 1080p monitör işlemcim i5 12400f. Ryzen 5 5600le hemen hemen aynıdır diye tahmin ediyorum oyun performansı konusunda. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım cayir çayır last of us cyberpunk Spiderman oynuyorum. Gönül rahatlığıyla al dostum
  2. J

Yeni sistem aldım boşluğa düştüm

Arkadaşlar şu zamana kadar çok fazla eski sistem kullandım. Kasarak çok oyun oynadım,oynayamadım. 2 hafta önce bı sistem aldım 4060ti ve i5 12400f çok şükür. The last of us oyununu bitirdim sistemde. Ya. Başına oturdugumda o kadar boşlukta hissediyorum ki Sistemle her şeyi yapabilirim ama içimde...
  3. J

Hazır sistem aldım yorumlarinizi bekliyorum

Butcemin sinirindaydim keşke bende isterdim ama bu da benim için gayet yeterli
  4. J

2 adet ram var single değil
  5. J

İnsanlar kasarken oynamaya alışır biz akıcı oynamaya alisiyoruz başka yerde yasayamam
  6. J

Eski sistemim yok maalesef bı süredir bilgisayarim yoktu. Çok daha önceden Radeon 6350h vardı çag atladım gibi bir şey oldu :D hikaye tabanlı oyunları seviyorum tlou hayranıyım 28 kusur
  7. J

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sonunda istediğim sisteme kavuştum :)))))
  8. J

Hangi hazır sistemi almalıyım

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yarın yüksek ihtimal 4060li sistemi alicam. Konu açarım aldığımda. Eski konularıma bakarsanız çok uzun zamandır sistem alma hayalim vardı. Son zamanlarda işler biraz yoluna girdi 19 yaşındayım şuan ve hayal ettiğim sisteme kavusucam sonunda. Çok teşekkürler!
  9. J

Bütçem tam 29k maalesef 1704376127 Hocam Nvidia sistem toplamak istiyorum öneriniz var mı başka 1704376152 İstediğim özelleştirmeleri yapamıyorum 4060ti da maalesef tercihim o yüzden 4060
  10. J

Önerilerinize açığım bulabildiğim uygun sistemler bunlar özelleştirmeler yaptım
  11. J

Maaş günü geldi çattı iki seçenek var önümde siz karar verin arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
  12. J

Hazır sistem son karar

Sıvı soğutmayı monteli mi gonderirler acaba
  13. J

Hazır sistem son karar

Montajı benim için sıkıntı hocam ya
  14. J

Hazır sistem son karar

Direk sistem linki atabilir misiniz birini ozellestirmeyi denedim fakat soğutma eklenmiyor 1704102873 Gamingen tr sistemlerinde thermalrigth soğutma ekleyebiliyorum onlarda 240mmden başlıyor genelde daha pahalıya geliyor ya
  15. J

Hazır sistem son karar

Arkadaşlar sizden son önerilerinizi bekliyorum İşlemci tercihi: darboğaz yapmayacak sistemi iyi doyuracak AMD işlemci Ekran kartı: rtx 4060 veya 406ti Anakart: çok anlamıyorum sistemle uyumlu olsa yeter Ram: 32gb olsa iyi olur ama 16da kafi tercihim 3600mhz belki ddr5 SSD: en az 1tb M2...
  16. J

Hazır sistem hangisini almalıyım

Dimi bencede bı sıvı soğutma ekleyeyim yeter bu sisteme
  17. J

Hocam SSD ram ve soğutma yükseltmesi yapinnca 30a denk geliyor ama ne yapmalıyım sonra mı yukselteyim
  18. J

Arkadaşlar merhaba. Bir sistem almayı düşünüyorum ekran kartı 4060 olacak. İşlemci i5 12400f ile ryzen 5 5600 arasında kaldım ramler. 32gb olacak 1tb SSD bu iki sistemden hangisi daha mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.tesekkurler
  19. J

Herkes 1 tane old school'a ait şarkı bıraksın

Bir rapi ver bana -Şanışer Bilenler bilir.
  20. J

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

Kendimi gördüm biraz senden şuan 20 yaşındayım. Gitar çalıp ona aşk şarkıları yazıyordum.Uzun bı sure arkadaş kaldık ve daha da öteye gitmedi şuan o cerrahpaşada veterinerlik okuyor bende müzik kariyerime odaklandım. 2 senede Şanışer ile 3 defa beraber şarkı söyledik konserlerde şuan kendi...
Top Bottom