Arama sonuçları: *

1. dexiN

İnternet Hızlarım İyi Mi?

Arkadaşlar hızlarım böyle. Millenicom'un 35/6 paketini kullanıyorum. Şu an arkada planda Youtube'dan müzik dinliyorum. Yaklaşık 12 cihaz internete bağlı. Sizce nasıl? Bana download hızı biraz düşük geldi.
  2. dexiN

TpLink TD-9960 Alınır Mı?

Arkadaşlar böyle bir modem buldum Vdsl 2 destekli ve 100₺ alınır mı? Bütçe bu kadar
  3. dexiN

Millenicom vs Türknet vs Netspeed

Arkadaşlar evim ile saha dolabı arasındaki mesafe 131m ve maksimum alacağım hız 77mbps yazıyor. 1 Aralık 2020'de Türk Telekom taahütüm bitiyor ve bana sağladığı hız 10mbps download 0,5mbps upload. İnternet değiştirmem lazım. Hangi internet sağlayıcısını almalıyım benim için en önemli olan hızı...
  4. dexiN

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim arkadaşlar. Benim için hızlar ve müşteri hizmetleri çok önemli. Benim aklıma netspeed yatırıyor ama bilmiyorum.
  5. dexiN

Türknete Önerir Misiniz?

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Ben Türk Telekomun 62 TLlik bir paketini kullanıyorum. Paketimin detayı 16 download 8 upload yazıyor fakat ben 10 download 0.7 upload alıyorum. Türknet altyapı sorgulamaya girdim ve özgür iletişim 35 paketini gösterdiler. 35 mbps download 3 upload yazıyor bu...
Top Bottom