Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! Pierre Cardİn T-shirt'ler 139TL

Link çalışmıyor
  2. H

50-125 CC MOTOR ÖNERİ

Hocam Japon iyidir, honda activa 125 s alabilirsin. Ben 6000 km yaptım memnunum. Daha yüksek cc istediğimden satıp başka motor alacağım. Çin malına bulaşma derim.
  3. H

Youtube music bluetooth hoparlörlerden çalışmıyor.

JBL Charge 5 var ve sürekli youtube musicten şarkı dinliyorum. Bu gün hoparlöre bağlandığım halde telefondan çalıyor şarkıları. İşin ilginç yanı spotify, samsung music ve youtube'dan bir şeyler açtığımda hoparlörden çalıyor. Artı olarak telefon bluetooth ile bağlıyken youtube musicten telefondan...
  4. H

❌İndirim Bitti! Logitech Hoparlör Kaçmaz

Diş fırçasının linki var mı?
  5. H

Belçika'dan hangi mağazadan laptop alabilirim?😅

Belçika'dan hangi mağazadan laptop alabilirim?😅
  6. H

🔥İndirim Temu İndirimli Ürünler Listesi Toplu🔥Bomba Liste Kaçırma T-Shirt 50₺😱

Arkadaşlar temu ne ? 😂 ben ilk kez duydum da. Şimdi playstore yorumları okuyorum baya kötü yorum var, iyi yorumların neredeyse hepsi 5 yıldız oldukça sayısı fazla fakat resmen bot hesaplar yazmış ve hepsi birbirine çok yakın tarihleri. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Bana dolandırıcı gibi geldi.
  7. H

🔥İndirim Nike Air Max 90 4 farklı renk indirimde

Site güvenilir ayrıca bir sürü mağazası da var. Geçen ay air dunk sipariş ettim ürün orjinaldi. Ama linkteki ayakkabı çok çirkin 😅 3700 tl yi geçtim 500 kağıt olsa bile almam
  8. H

🔥İndirim Acer Nitro YENİ SERİ i5-13420H RTX4050 22.999TL !!!!

Watt ı baya düşük öyle düşünün alın derim.
  9. H

🔥İndirim 599tl JBL Quantum 100 Çıkarılabilir Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

Quantum 400 kullanmıştım beğenmemiştim sıkıntıları vardı iade ettiydim.
  10. H

❌İndirim Bitti! Addlink 2TB S95 NVMe Okuma 7100MB-Yazma 6800MB 2720 TL

Laptoplara uyumlu mu? Mesela Msi thin gf63 12ve-082xtr takabilir miyim
  11. H

PENTİ 1 Alana 1 Bedava

Hocam şimdi 5liden 1 tane alınca , 1 beşli mi hediye edecek anlamadım 😅
  12. H

❌İndirim Bitti! MSI Katana 15 4070'li LAPTOP 36.999 TL

Ayrıca ekleyeyim buraya da A101 online'dan da bir şey almayın. Philips marka powerbank aldım ürünün heryeri çizik ve arızalı 2 aydır iade edemiyorum elimde patladı.
  13. H

❌İndirim Bitti! MSI Katana 15 4070'li LAPTOP 36.999 TL

Bu fiyata kaçmaz ama kesinlikle güvenilmez bilgilerin çoğu tutmuyor.
  14. H

Motosiklet ekipmanı için online nereden alınmalı?

Selamlar. Honda activa s 125 aldım 3-4 aydır kullanıyorum. Biraz daha para biriktirip daha yüksek modellere geçmeyi planlıyorum. Şuan için sadece kask ve eldivenim var. Güzel kaliteli çok pahalı olmayan ekipman almak istiyorum kazıklanmadan hangi sitelerden alış veriş yapabilirim? Alanya ve...
  15. H

❌İndirim Bitti! 🔥🔥HP VİCTUS 16 - RTX 4070 İ7-13700H - 39.999TL🔥🔥

Ben bulamadım da bilen varsa yeşillendirsin 😄 fiyatı nasıl bu arada 4050 msi var şuan bende
  16. H

Jabra elite 10 VS Airpods pro 2

Ben biraz araştırdım fakat hep farklı bilgiler var internette, ben airpods pro 2 alsam anc özelliğini kullanabiliyor muyum?
  17. H

Jabra elite 10 VS Airpods pro 2

Arkadaşlar kaliteli tws kulaklık almak istiyorum fakat 2 kulaklık arasında kaldım. Telefonum samsung galaxy note 10 lite. Bütçe olarak maksimum 10000 TL'ye çıkabilirim ( güncel dolar kuru 32 ). Sizce hangisini almayalım. Ayrıca daha farklı kulaklıklar varsa tavsiyeler açığım.
  18. H

PALİT 4080 SUPER VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Arkadaşlar gidip bu linkteki palit ile msi'ın veya asusun ekran kartı arasında fps farkı olur mu? Olursa da ne kadar olur tahmini bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.
Top Bottom