Arama sonuçları: *

1. okangulmez

AMD'de ekran video yakalama ?

Arkadaşlar merhaba kendim NVIDIA kullanıyorum ve oyun oynarken geçmişi istediğim gibi tek tuşla video kayıt yapabiliyorum. Aynı durum amd için var mı var ise nasıl bilen var mı ?
  2. okangulmez

R5 5600X ve Asus Tuf B450 Plus Gaming Sistem Formattan Sonra Direkt Açılır mı?

R5 5600x ve asus tuf b450 plus gaming anakart kullanıyorum eğer sisteme format atsam formattan sonra bilgisayarım açılır mı ?
  3. okangulmez

Dar Boğaz kaynağı nedir ?

Arkadaşlar merhaba işlemci amd ryzen 3 1200 ekran kartı gtx 750 genellikle valorant vs go ve rise online gibi oyunları oynuyorum fakat işlemcim sürekli %100'de ekran kartım ise %5-20 civarlarında geziyor. Sistemde belli ki bir dar boğaz söz konusu fakat ekran kartı mı güçsüz kalıyor işlemci mi ?
  4. okangulmez

Rgb fan girişi acil yardım

Arkadaşlar 3lü kit halinde satılan rgb fanlardan aldım. Fan girişlerini modüle taktım fakat resimde olduğu gibi 2 farklı giriş var anakarta bağlanması için rgb header olan giriş benim gördüğünüz gibi 3 pinli benim anakartımın üstündeki rgb reader girişi 4 pinli yani uymuyor. Diğer sata girişini...
  5. okangulmez

Ekran Kartı kullanım yüzdesi

Arkadaşlar COD Warzone oynarken gpu kullanımı training kısmında %90 ları görürken battle royale online karşılaşmada %40 larda falan çalışıyor bunun sebebi nedir 1612890798 GPU : 2070 Super CPU : R5 3600x
  6. okangulmez

İşlemci ve ekran kartı kullanım oranlarım doğru mu ?

Merhaba arkadaşlar COD Warzone oynarken işlemcimin ve ekran kartımın kullanım yüzdeleri %60-70 civarlarında (ortalama) bu değerler sizce normal mi yoksa yanlış bir durum var mı merak ediyorum ? Ekran kartım 2070 Super İşlemcim Ryzen 5 3600x
  7. okangulmez

PCI Kablo bağlantı ekleme ile ilgili yardım

Arkadaşlar merhaba, şuan kullanmakta olduğum ekran kartı 6 pin girişli ve benim psu'dan gelen 6+2 pin girişli olan kablo şuanda ekran kartım için yeterli fakat ileride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum ve bazı ekran kartları 8+8 pin girişli bile olabiliyor. 16 pin girişlik bir ekran kartı...
Top Bottom