Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayarıma yükseltme için oneri

Dostum , peki bu anakarta sıvı soğutma önerin var mı ? Çünkü ben tam olarak 3 gündür senin tavsiye ettiğin şeyi yapmaya çalışıyorum . Anakart şu anda bende mevcut . Tavsiyelerini bekliyorum . Şimdiden çok teşekkürler . 1656845150 Dostum , tavsiye etmiş olduğun anakartı kullanıyorum ve ne...
  2. D

Wraith Prism Alınır mı? Ryzen 5 5600

Ya aslında doğru söylüyorsun dostum ama e şimdi Türkiye şartlarında bir ürün aldığında , geleceğe yönelik de düşünmek icab ediyor . Diğer yorumlarıma bak . Sen de farkedeceksin . " OC yapılmazsa " falan filan diyorum ama öte yandan ileride lazım olabilir de diyorum . 😂😂😂 Yani benim de kafam çok...
  3. D

Belli oldu . Ben istemesem de sıvı soğutma alacağım . 😂😂😂 Eee kankam bana geçmiş olsun . 1500 TL' den aşağısı hayal olduğuna göre bu ayda iflas edeceğim . 😂😂😂 1656841978 Bir tane NZXT yapıştırayım da , bir daha uğraşmayayım . 😂😂😂
  4. D

Dostlar R5 5600' den bahsetmişler . OC yapılamayacaksa 5600x aslında frekans hızları dışında 5600 ile aynı . Sıvı soğutma tercih etmek tabii ki daha mantıklı olacaktır ama şuan sıfır bir 5600x 4500 TL üstü . Kule tipi bir soğutucu ile 5500 TL fiyat bandının üstüne çıkmadan işlemci upgrade olayını...
  5. D

Dostum , ben de 5600x almayı düşünüyorum . Yazdıklarınıza bakılırsa , soğutma için wraith prism tercih edilebilir . Değil mi ?
Top Bottom