Arama sonuçları: *

• Users: ardie
  • Order by date
  1. A

Fifada RT/RB tuşlarıyla ea connect açılıyor

xoutput kullanıyorum orda rt rb tuşu çalışıyo gözüküyo fifada oyun içinde rb ile plase rt ile koşu yapabiliyorum ama ana menüde sadece ea connect açıyor ikiside
  2. A

FIFA 23 Gamepadde Bulunan RB Tuşu EA Sosyal Sekmesini Açıyor

kanka bulabildinmi çözümünü
  3. A

Realtek HD Audio Driver ile DCH driver arasındaki fark?

hangisini indirdim hatırlamıyorum kafana göre indir fark yoktur muhtemelen
  4. A

Geforce experience video siyah ekran sorunu

bendede 1-2 gün sonra kendiliğinden çözüldü :D
  5. A

Geforce experience video siyah ekran sorunu

@Katsu @jacksparrowxz2563 hortlatıyorum kusura bakmayın hatayı düzeltebildiniz mi aynısı bende de var bulamıyorum çözümünü
  6. A

Geforce Experience kayıt alırken siyah ekran

valorantta maçta alt z ile anında yeniden oynatmayı açtım 1-2 kill aldım kaydettim sonra klasöre girince çoğu videonun siyah ekran olduğunu farkettim bikaç kayıttan sonra full siyah ekrana atmış
  7. A

masaüstüne Usb wifi önerisi

yeni eve taşındık internet kablosu giriş yapısının yanında yani 10 metre falan var ethernet çekmek istemiyorum pcye usb olarak takabileceğim bişey lazım internet hızım şu an 50 mbps,pahalı olmasın aldığım internetin biraz üstünde hızları destekleyen usb bulursanız link atarmısınız
  8. A

Masaüstü pcye laptop hddsi takmak

vida yerlerini denk getirince ucu biraz açıkta kalıyor ve arka tarafta köşede demir var onun üstündeyken anca vidalar uyuyor böyle mi olması gerekli
  9. A

demin söktüm yuvasını çıkardım ama yuva büyük benim hddye göre değil hatta istersen fotoğrafta atabilirim çıkartıp
  10. A

kanka değerlendirmek istiyorum elimdeki harddiski.internetten baktım laptop harddiskleri masaüstüne takılabiliyormuş ama nerwye koymalıyım hangi kabloyu takmalıyım bilmiyorum
  11. A

rampage kasam var buna eski laptopumdan aldığım küçük harddiski takmak istiyorum ama neyi nereye bağlayacağım yardım lazım
  12. A

Fifa 23 kariyer modu yükleme

beyler ben oyunu silip yüklemem gerekti belgelerdeki dosyayı masaüstüne yedekledim sildim yükledim sonra belgelerdekini tekrar yerleştirdim fakat okumuyor yeni kariyer yazıyor oyunda nasıl düzeltebilirim
  13. A

fifa 23 nerden alınır

teşekkürler detaylı araştırırım
  14. A

fifa 23 nerden alınır

offline oynayabileceğim böyle 20 30tl ye falan güvenilir hangi site var
  15. A

Sistem İçin bu psu yeterli olur mu sizce

ileride ekran kartı değiştirmeyi düşünmüyorsan yeter ama düşünüyosan 12400 için 3060ti falan yeterli olabilir onun içinde bi min 650 w gerekli
  16. A

3000 mhz vs 3600 mhz

anakartının desteklediği mhz sınırları var ilk onu araştır eğer en fazla 3000 falansa istersen en iyisini al bi sey değişmez
  17. A

Lenovo Yoga 510-14IKB 2. elde kaç TL'ye gider?

başlıkta belirttim,hd graphics 620 ekran kartı var ssd takılmış (marka model falan bilmiyorum) 1667750764 @BixiBlake yardım edebilir misin hocam
  18. A

Dying light 2 vs Cyberpunk 2077 ?

adamda demiş eğer orta ayarlara yeten sistemin varsa cyberpunk sarmaz
  19. A

GİGABYTE EKRAN KARTİ Alınır mı??

ona nerden bakılıyor
Top Bottom