Arama sonuçları: *

1. -TheLosT

Ryzen 5 5600x İşlemci Isınma Sorunu

Merhabalar, Ryzen 5 5600x işlemcim var ve 1.5 senedir kullanıyorum, ilk zamanlarda stok fan ile kullanıyordum ısınan bir işlemci olduğunu bildiğim için pek sorun edinmedim, kasamın hava akışı önünün komple kapalı olmasından dolayı zayıf, kasamın ön panelini söktüm ve o şekilde kullanıyorum. Yine...
  2. -TheLosT

Yardım Kasamın ön paneli yüzünden kasam çok ısınıyor.

Arkadaşlar Corsair Carbide Spec-Delta modeli olan kasayı kullanıyorum ve BF1 gibi bir oyunda ön panel takılı şekilde 95-96 dereceyi gördü. Kasamda sıvı soğutma olmasına rağmen. Kasamın ön panelini çıkarıp tekrar test ettiğimde ise 81-83 derece civarında bir derece seyretti. Kasamın ön paneli...
  3. -TheLosT

Yardım Termal Macun Raf Ömrü

Arkadaşlar merhabalar, https://www.trendyol.com/cooler-master/mastergel-pro-termal-macun-p-32287134 bu linkteki termal macundan iki adet almayı düşünüyorum. Bir kutuyu kullanacağım aldığım gibi. Diğer kutuyu saklayacağım. İlk kutum bitince öyle ikinciye geçeceğim. Kapalı bir şekilde ambalajı...
  4. -TheLosT

Termal Macun Önerisi

Arkadaşlar imzamdaki Ryzen 5 5600x işlemciyi kullanıyorum. İşlemcimin en son 3 ay önce termal macununu değiştirdim ve yeni bir termal macun gerekiyor, daha öncesinde sıvı soğutmanın termalini kullandığım için termal macun satın alma gereği duymadım. Termal macun önerir misiniz ? Kaliteli ve iyi...
  5. -TheLosT

Yardım Sıvı soğutma kablo sökme

Arkadaslar msi mag coreliquid 240r sivi sogutmam var. Sokmem gerekiyor daha onceden vatan montajini yapmişti. Kabloları sökme hakkında bilgim yok fotoğraf atıyorum arkası bu sekilde Nasıl sokecegim kabloları yardimcı olun lütfen hata yaparım diye açtım konuyu
  6. -TheLosT

Yardım Sıvı Soğutma Hakkında

Arkadaşlar bundan önce bir konu açmıştım, sıvı soğutmam pcmi soğutmuyor diye. Konuya kısa bir değineyim. Arkadaşlar şöyle söyleyeyim ben MSI Mag Coreliquid 240 R sıvı soğutmasını imzamdaki işlemcimle birlikte 3-4 ay gibi bir süredir kullanıyorum. İlk başlarda işlemcim 60 70 derecelerde (makul)...
  7. -TheLosT

Yardım Sıvı Soğutma RGB Işık Kablosu

Arkadaşlar 4 ay önce vatandan sıvı soğutma satın aldım. Sıvı Soğutmanın markası MSI Mag CoreLiquid 240R. Arkadaşlar montajını vatanda yaptırdım ve bana anakartım da 4 pin rgb girişi olduğunu sıvı soğutmada ise 3 pin olduğu söylendi ve o yüzden montajının yapılmadığı söylendi. O anki aklımla...
  8. -TheLosT

Yardım Sıcaklık Yüksekliği Sıvı Soğutma

Arkadaşlar merhabalar, MSI Mag Coreliquid 240R sıvı soğutma kullanıyorum. İşlemcim RYZEN 5 5600X ve Assassin's Creed: Unity'de ultra ayarlarda 1-2 saat sürenin ardından msi afterburneri açtım ve sıcaklığı 97 dereceye ulaştığını gördüm. Bu sıcaklık değerleri normal değil gibime geliyor. Sizcede...
  9. -TheLosT

Vatan Computer'den alınan ürün montaj sorunu

Merhabalar, Vatan computerden sıvı soğutma satın aldım. Kasama sıvı soğutmanın montajı için vatan computere götürdüm ve montajını yaptırttım. Eve getirdiğim zaman kasamın yanını açacakken yanında bulunan vidaların kendi kasamın vidalarının olmadığını ve başka bir kasanın vidalarının olduğunu...
  10. -TheLosT

Sıcaklık değerleri normalmi ?

Arkadaşlar selamlar, sıcaklıklar normalmi bilmiyorum ama şimdi Temmuz ayındayız yaz ayındayız fakat sıcaklıkların çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Battlefield1 de ultra ayarlarda 96 dereceyi görüyorum 15 20 dk sonra ve gördüğüm an kapatıyorum. İşlemcime zarar gelmesinden korkuyorum. Sıcaklıklar...
  11. -TheLosT

Cooler Master MASTERLIQUID Lite 240 Aldım Sizce İyi mi?

Arkadaşlar merhabalar, COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 aldım. Sizce iyi etmişmiyim ? İmzamdaki sistemi kullanıyorum. İşte keşke onu alsaymışsın bunu alsaymışsın gibi yorumlar yapmak yerine iyi veya kötü, soğutur veya soğutmaz gibi yorumlar yaparsanız daha mutlu olurum...
  12. -TheLosT

R5 5600X HAVA SOĞUTMA ALACAĞIM.

Arkadaşlar selamlar, Ryzen 5 5600x kullanıcısıyım (stok fan) ve sıcaklığından dolayı hava soğutma almayı düşünüyorum. Düşüncemde Fuma2 var. SE-234 te düşünüyorum ama Fuma2 ile arasında alacağım sitede fazla bir fark olmadığını gördüm (100tl) ve bu yüzden Fuma2 düşünüyorum. Sizce mantıklı olurmu...
  13. -TheLosT

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Aramaktayım

Arkadaşlar merhabalar Corsair Carbide Series SPEC-Delta markalı kasama sıvı soğutma düşünüyorum. Hangi sıvı soğutma daha iyidir ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1625671694 Sistem imzamda yazıyor.
  14. -TheLosT

Corsair Carbide Series SPEC-Delta Kasaya Hava Tipi Soğutucu

Merhabalar arkadaşlar, bugün csgo da yaptığım testlerde işlemci sıcaklığım max 90 dereceyi gördüğünü farkettim. Kasanın yanını ellediğimde ise bayağı bir sıcak olduğunu farkettim. Malum yaz ayında olduğumuz için odamın içerisi bayağı bir sıcak ve doğru düzgün hava giremiyor. Kasama hava tipi...
  15. -TheLosT

Ryzen 5 5600x Stok Fan Kullanım

Arkadaşlar Ryzen 5 5600x kendisi ile gelen stok fanı ile uzun süre kullanmayı düşünüyorum (5 - 10 ay) herhangi bir sorun olurmu ? Olursa ne gibi şeyler olabilir.
Top Bottom