Arama sonuçları: *

1. Valiant*

Kasadan çat diye ses geldi , açılmıyor acil yardım.

Fsp hyper 80+ 650 w
  2. Valiant*

Görebildiğim kadarıyla psu içindeki direnç yanmış. Sistemdeki bir parçaya zarar vermiş olma ihtimali varmı ?
  3. Valiant*

kasa alt tarafta kaldığı için göremedim çıktıysa da . Ama yanık kokusu da gelmiyor . Sıcağı sıcağına dokunmadım sabahı bekledim korumaya almıştır belki diye ama nafile
  4. Valiant*

Garanti dışı kalmıyor mu ? Sistemi alalı 8 ay oldu .
  5. Valiant*

dün gece oyun oynarken bilgisayar kendi kendine kapandı. Kasa üzerinde mavi bir Led vardı , o yanıyordu. Düğmeye bastığımda çalışmadı. Fişi çekip taktım tekrar denedim çalıştı. Tekrar açtım ve 5 dakika sonra bu sefer çat diye bir ses geldi ve yine kapandı . Bu sefer mavi led yanmıyor. Kulaklık...
  6. Valiant*

Ekranda siyah pikseller

Bilgisayarda zaman zaman görüldüğü gibi siyah pikselleşmeler oluyor. Sorun monitör kaynaklı değil çünkü genelde bilgisayar açılırken ve Discord açıkken oluyor. Sebebi ne olabilir ?
  7. Valiant*

7000 Tl Monitör tavsiye

Arkadaşlar 7 bin tl bütçem var. Samsung Odyssey Q5 2k monitör almıştım ama ölü piksel olduğu için iade ettim. 2K monitör önerisi alabilir miyim ?
  8. Valiant*

Şarj edilebilir ve pilli mouse hangisi sizce

pc kullanan kaldı mı hala yaaav. Al bi ps5 arkana yaslan.
  9. Valiant*

Çözüldü✓ Se 214 xt Montaj Acil yardım

Kardeşim videonun başında gösterilmeyen fotoğrafta belirttiğim aparat olmadan videodaki adımları uygulayamıyorsun
  10. Valiant*

Çözüldü✓ Se 214 xt Montaj Acil yardım

satın aldığım 214 xt nin montaj delikleri analartımınkiyle uymuyor 2. Bi montaj şekli var mı ?
  11. Valiant*

Sistemi hangi anakarta upgradelemeliyim ?

Alacağım sistemin anakartını upgradelemem gerektiği söylendi fakat donanım bilgim pek olmadığı için sizlere danışmak istedim. Sistemi hangi anakartla almalıyım ? Böyle kalsa sorun olur mu ...
  12. Valiant*

3060 - GDDR6X 3060 Tİ Sistem Tavsiye

Bu ekran kartı ve işlemciyle bulduğum en uygun sistem buydu. Varsa sistem tavsiyeleriniz çok memnun kalırım.
  13. Valiant*

3060 - GDDR6X 3060 Tİ Sistem Tavsiye

Öncelikle 1080p ve sadece fps oynamak için sistem toplamayı düşünüyorum fakat videolarda gördüğüm kadarıyla 3060 ve GDDR6X 3060Tİ arasında 2000 tl farkı vermeye değecek fps farkları yok gibi duruyor. Bu doğrultuda R5 5600 - 3060 mı yoksa R5 5600 GDDR6X 3060 Tİ mı almak mantıklı ? Benden çok daha...
  14. Valiant*

Hangi Sistemi almak mantıklı ?

https://www.tebilon.com/amd-5600-msi-rtx-3060-ti-ventus-2x-8gd6x-oc-a520m-xpg16gb-512gb/ https://www.incehesap.com/cogitron-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62385/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=donanimarsivi&utm_term=15.04.2023-cogitron-oyuncu-bilgisayari İki sistem arasında...
  15. Valiant*

Sistem Tavsiyesine İhtiyacım Var

@Sirlen Hocam önerdiğiniz sisteme baktım teşekkür ediyorum ama zaten bütçemi zorlayarak 20 bine çıkardım. Önerdiğin sistemin ekstra 500 tl gibi bir maliyeti de var. O bütçelere çıkamam.
  16. Valiant*

hocam sen de bir sistem paylaşabilirsen sevinirim
  17. Valiant*

Tatlı atışmanızı bölüyorum özür dilerim ama başta da belirttiğim gibi kafam zaten çok karışık. Bu doğrultuda sistem önerirseniz sevinirim.
  18. Valiant*

Sevgili abi ve kardeşlerim. Sistem satın almak istiyorum ama donanım bilgisine sahip değilim. Çeşitli Forum ve videolardan gördüğüm sistemlerin birçok parçası eleştirildiği için kafam çok karıştı. 1080P , 240 HZ monitöre sahibim. Sadece fps oyunlar oynuyorum. Satın alacağım sistemi bilgim...
Top Bottom