Arama sonuçları: *

1. T

Ekran kartımda arıza mı var?

bu sabah pc bir anda kapandı ve ne oldu diye baktığımda 6pin dönüştürücü kablosu erimişti bende başka psu taktım ve denedim şimdi ise ekrankartı takılı değilken açılıyor sistem ekran kartını taktığımda sistem açılmıyor 1618686151 fotoğrafta gördüğünüz gibi eriyen yerdeki pin hafif karardı...
  2. T

Yardım Ekran kartını takınca sistem açılmıyor

bugün sabah bilgisayar bir anda kapanmıştı ve ekran kartına giden 6pin güç kablosunda sıkıntı çıkmıştı,şimdi yeni psu ile denedim ve ekran kartı takılı değilken pc açılıyor,ekran kartını taktığım zaman hiçbir şekilde açılmıyor fanlar dönmüyor lütfen yardımcı olun
  3. T

Ekran kartının fan hızını arttırdım koku gelmesi normal mi

Fan hızı 30 daydı ben 90 yaptım metal ve plastik kokusu geliyor sizce normal mi
  4. T

Overclock sonrası sebebi bilinmeyen koku

Arkadaşlar iyi bir overclock yaptım ve full yük altında ısı değeri max 63 derece fan speedi fullediğimden dolayı koku geliyor olabilir mi metal ve plastik kokusu tarzında bir koku geliyor kasandan
  5. T

Yardım Overclock için yardım

arkadaşlar ekran kartım r7 240 oc ile 800 olan core clocku 1040 yaptım ve bir sorun olmadı ama şu an 400mhz de çalışıyor normal midir
  6. T

Overclockda yapabileceğim başka bişey var mı?

arkadaşlar ekran kartım r7 240 core clock ve memory clock maksimum 1000mhz oluyor ben deneye deneye fulledim ve bir sorun olmadı iyi performans almak için başka yapabileceğim bişey var mı 1613663511 bilen birisi yok mu ya
  7. T

r7 240 2gb nasıl overclock yapmalıyım

arkadaşlar overclock hakkında çok fazla bilgim yok,kartıma msi afterburner ile overclock yapmak istiyorum,nasıl yapmalıyım csgo oynuyorum 4:3 düşük ayarlarda 60 70 fps alıyorum çatışmalarda 30a kadar düşüyor bende overclock yaparak bu fps farkını kapatmak istiyorum
  8. T

rtx2060 eskiden ne kadardı

rtx2060 şu mining ve stok sıkıntılarından önce kaç tl idi
  9. T

Palit 1660Super Led rengi değişiyor mu?

değişiyor mu? nerden ayarlanıyor?
  10. T

6gb vram 2021de yeter mi

sizce yeter mi
Top Bottom