Arama sonuçları: *

1. M

Hem Oyun Hemde Günlük kullanım için telefon

Merhabalar ben oyunlarda iyi performans alabileceğim bir telefon almak istiyorum ancak tamamen oyun odaklı deil günlük kullanım içinde idare eder olması gerekiyor + olarak cogunlukla pubg da takildigim için pubgda 90 FPS + olmadı gerekiyor ikinci el olabilir sahibinden de olabilir...
  2. M

Oyun veya günlük kullanım için düşük bütçeli telefon

Suanki kullandigimi soruyorsanız redmi 10 A
  3. M

Oyun veya günlük kullanım için düşük bütçeli telefon

Merhabalar ben son zamanlarda kendi telefonumda gerek günlük kullanım olsun gerekse oyun olsun hatta sosyal medyada bile kasma yaşadım bu yüzden düşük bütçem ile hem günlük kullanım için hemde oyun için bir telefon önerisi istiyorum daha önceden yurtdışı telefon almayı planlıyordum ancak bunun...
  4. M

Yurtdışından masaüstü bilgisayar alınır mı?

Ülke iyice kafayı yemiş yurt dışından alışveriş yapmamizi engellemek yerine yurt dışından alışveriş yapacak kadar kötü duruma dusurmeseler her şey çözülecek
  5. M

Yani ürünün fiyatinin %30 unu mu kesiyorlar yoksa kafaya goremi
  6. M

Vergiyi ürünü alirkenmi veriyoruz yoksa vergi gumrukde ayrı olarak mı kesiliyor yani ben alibaba.com dan ürünün KDV dahil fiyatı 11k gümrük vergisi buna dahilmi?
  7. M

Merhaba ben aliexpress veya alibaba.com üzerinden masaüstü bilgisayar almayı planlıyorum bilgisayarda da gümrük el koyma muhabbeti varmı yoksa ödediğimiz tutar üzerine sadece gümrük vergisimi geliyor
  8. M

Alibaba.com dan veya aliexpress den aldığım yurtdışı cep telefonu bana ulasırmi

Alibaba.com veya aliexpress üzerinden bir cep telefonu almayı planlıyorum ancak galiba telefonu sipariş etsemde telefon bana ulaşmadan gumrukde el koyuluyormus buna engel olmanın yolu varmı mesela gümrük vergisini ödesem olurmu ve vergiyi nasıl öderim
Top Bottom