Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

ben de aynı şekilde sizin yanlışlıkla attığınız linki kullanıyomuşum sabahtan beri , şimdi oldu teşekkürler
  2. C

bu dosyayı yükledim burdan da tuşlara bastığım zaman geri dönüş alıyorum , yani klavye bu uygulamaya bağlandı fakat özelleştirme ekranında hala bağlanma butonu çıkıyor , çözümü var mıdır
  3. C

evet ikisinde de ışık şiddeti düşük
  4. C

Şimdi switchleri ve keycapleri değiştirdim switchlerin ışığı emmesi ile alakası yok direkt klavyenin ışık şiddeti ilginç şekilde zayıf , mod değiştirirken anlık bir çok yüksek ışığa sahip oluyor aslında o şiddette olması lazım belki ilerde update ile düzelir alta daha alt ürün olan 5075 in ışık...
  5. C

öyle bende ikisi de var , kasaları bile farklı zaten baştan
  6. C

qmk kullanacak biri varsa klavye yeni çıktığı için tam çalışmıyor ya da bende olmadı , ne zaman düzgün hale geleceği de pek belli değil ve biraz daha yumuşak hissiyat isteyen direkt v3 alabilir v5 bir iki tık daha sert hissettiriyo
  7. C

ikisinde de keycap ışığı emiyor farklı switchle denemeye vaktim olmadı heünz , şu an sadece viayı denemeye çalışıyorum , nasıl bağlamıştınız siz ?
  8. C

düz v5 siyah , ikisini de birlikte aldım
  9. C

v5 alıp da via kullanabilen var mı , v3 ten geçtiğime pişman etti ne qmk çalışıyor ne via
  10. C

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

anında yükleniyor cashbackle aynı şekilde
  11. C

Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

hala konuyu çarpıtıyosun algıcı , neyse devam gibi geldi
  12. C

bu aldatmaya yönelikse daha önce verilen ve olay olmayan basit bir örnek verdim sadece , nasıl hemen algı yapmaya çalışıyosun alışkanlık yapmış bünyede
  13. C

peki şu pozisyonu da yorumlar mısın , bu pozisyon neden konuşulmamıştı veya karşı takım sahadan çekilmemişti acaba
  14. C

acayip yüzsüzsünüz ya pozisyonun diğer açısını hiç atıyo mu bak algıcıya :D alttakiler de fenerle beşiktaşın bir önceki penaltı pozisyonları :D
  15. C

HyperX Cloud Core DTS Gaming Kulaklık 1.699 TL

kendi ngenuity uygulaması var ama ayarsız da kullanılıyordu
Top Bottom