Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

🚨Mehmet Yılmaz'a Acil Ulaşmam Lazım Çok Acil 🚨

Etiketler mısınız Mehmet beyi acil konu hakkında görüşmem lazım çok önemli
  2. Kürşat K.T.K

🤲 Hayırlı Bayramlar Diliyorum 🤲

"Bir Dünya Hayatı Uğruna Dinini Ve Ahlakını Kaybetme Bir Para Uğruna Karakterini Kaybetme Bir İnat Uğruna Sevdiğini Kaybetme" Sevdiklerinizle nice mutlu, huzurlu bayramlara erişin.
  3. Kürşat K.T.K

İşte Bu Zamanlar Çok Değerli Ve Güzeldi Be

Hatırlayanlar çok iyi bilirler bunların değerini o yıllarda o kadar çok mutluyduk ki belki paramız yoktu ama mutluyduk be dönüp arkaya bakıyorum da ne kadar değerli şeyleri kaybetmişiz 🥲 tüplü monitörler , içinde silgi olan fareler , masa kadar klavyeler ah ulan ah
  4. Kürşat K.T.K

Ve Öyle Bir An Gelecek Ki...

Bu sözler ve video bana ait haklı bulursunuz bulamazsınız hiçbir şey diyemem ama hayat herşeye rağmen yaşamak için güzel be hiçbir zaman karamsar olmayın. Birini seversiniz karşılık bulamazsıniz birini seversiniz bunu ona söyleyemezsiniz birini seversiniz ama sadece uzaktan seversiniz siz siz...
  5. Kürşat K.T.K

Ruhunuzu Arındırın Çok Güzel Değil Mi Gerçekten

Gece herkes yattıktan sonra kulaklığımi takiyorum bunu açıyorum yağmur sesi ile birlikte günün bütün stresi yorgunluğu yaşamış olduğum kötü durumlar anılar bir anda uçup gidiyor çok güzel bir terapi yolu herkese tavsiye ederim gerçekten ariniyorsunuz birde ney sesi dinlerim genel olarak gece geç...
  6. Kürşat K.T.K

Sizce Hipnoz Diye Bişey Var Mı

Hipnoz yarı uyku durumu diye biliyorum bilinç açık ama zihinsel olarak özel bir algı durumuna giriyor sizce böyle bişey var mı ? Siz hiç hipnoz oldunuz mu ? Alay konusu yapmayalım lütfen ciddi bir soru sordum teşekkür ederim şimdiden
  7. Kürşat K.T.K

😄 REELS VİDEO DENEMEM NASIL 😄

Biliyorum pek iyi olmadı ama nasıl bir bakar mısınız resmi indirip Google lens ile QR kodu okumanız yeterli değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum 😊
  8. Kürşat K.T.K

Bilgisayar Toplama Mekânı Hizmetinizde

Sistem toplamak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum :( "Bu kablolar başa bela kasamın içi kablo cehennemi :( "Ya ben galiba ekran kartını oturtayım derken bir şeyleri kırdım :( "Olmuyor arkadaş bu sıvı soğutma bloğu oturmuyor çıldıracağım :( "Her tarafım termal macun oldu bu ne yaaa :(...
  9. Kürşat K.T.K

Yardımcı Olmak İçin Böyle Bir Hesap Açtım

Gençler bilgisayar, elektrik elektronik, internet, görüntü ve ses sistemleri,ortam dizaynı vs için böyle bir Instagram hesabı açtım sizce nasıl olmuş daha geliştireceğim çok daha güzel paylaşımlar yapicam zamanla üzerinde çalışıyorum hâlâ Story vs de atiyorum zaman zaman ve Dm den de birebir...
  10. Kürşat K.T.K

🫡 VATAN BORCU ÖDENDİ 🫡

Evet gençler yaklaşık 1 ay önce askere gidiyorum diye konu açmıştım haberiniz olsun benden yardım isterseniz bakamam demiştim dün itibariyle askerden döndüm şükür bitirdim yine sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum sevgiler selamlar 🥰
  11. Kürşat K.T.K

✋ Askere Gidiyorum Hakkınızı Helal Edin ✋

Önceli̇kle Hepi̇ni̇ze Keyi̇fli̇ Günler Di̇li̇yorum Umarim İyi̇si̇ni̇zdi̇r. Bi̇r Bi̇lgi̇lendi̇rme Yapma Gereği̇ Duydum Naçi̇zane Bedelli̇ Askerli̇k Kapsaminda Cumartesi̇ Günü Askere Gi̇di̇yorum Kismetse Normalde Yarin Açacakti̇m Konuyu Ama Yoğunluktan Unuturum Di̇ye Düşündüm Si̇zleri̇n De...
  12. Kürşat K.T.K

Gerçek Zombi Şehri Dikkat !!!

Gençler bu nasıl bir hastalık ya uyuşturucunun etkisine bakın düşünsenize bizde böyle bir şehir olduğunu neler olurdu hele gece vakti karanlık da
  13. Kürşat K.T.K

Meteor Yağmuru Geliyor Yerinizi Alın

Cumartesi gecesi saat 23:30/04:00 saatleri arasında Perseid Meteor yağmuru geliyor tüm Türkiye'den izlenebilecek şimdiden yerinizi ayırtın 😁 Dipnot : Halk arasında yıldız kaydı diye söylenen de meteor yağmuru öyle yıldız vs kaymiyor
  14. Kürşat K.T.K

Saç Açıcı Zararlı M Saç Döker Mi

Gençler saçımı birazcık açtırmak istiyorum ama korkuyorum yanar dökülür diye sizce sıkıntılı mı ya da doğal yolla şampuan olur bitkisel bişey olur açıcı var mı
  15. Kürşat K.T.K

İşte Bu Beni O Eski Güzel Günlere Götürüyor

Varmı sizinde böyle beni de eski mutlu huzurlu olduğum güne götürüyor dediğiniz şarkı müzik vs gerçekten o zamanlar huzur vardı hayattan zevk alma vardı bu müziği dinler eski zamana giderim hep o mutlu olduğumuz zamanlara Sizinle sevişen birinin aslında kiminle savaştığını bilemezsiniz. Sizi...
  16. Kürşat K.T.K

Gençler Şu Atleti Nereden Bulucam

Şu atletden lazım yazın güzel gidiyor sıcak havada vs ama güvenilir bilindik bir sitede bulamadım S beden bildiğiniz var mı güvenilir bir yer...
  17. Kürşat K.T.K

Güne Şöyle Bir Söz Bırakayım İçimden Geldi

TERAZİ VAR TARTI VAR HER İŞİN BİR VAKTİ VAR HER HESABI SORAN VAR HAYIRLI SABAHLAR DİLERİM
  18. Kürşat K.T.K

👨‍🎓 Karne Gününüz Kutlu Olsun 👨‍🎓

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha tamamladınız hepinizi canı gönülden kutluyorum Allah gönlünüzden ne geçiyorsa ne istiyorsanız onu versin tebrik ediyorum iyi tatiller diliyorum 🙏
  19. Kürşat K.T.K

🇹🇷ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 🇹🇷

Atatürk'ü Rahmetle Ve Minnetle Anıyoruz Şu An Ona En Çok İhtiyaç Duyulacak Zamandayiz Keşke Yanımızda Olsaydı 😔 Bu Ulus Seni Hiçbir Zaman Unutmayacak Unutturmayacak Payidar Olacaksın. 🇹🇷Ne Mutlu Türk'üm Diyene 🇹🇷
Top Bottom