Arama sonuçları: *

1. A

Ucuz kaliteli güneş gözlüğü önerisi

Normalde RayBan güzel bir güneş gözlüğüm vardı ama çaldırdım. Damla tipi veya pilot gözlüğü olan geçen tipte gözlüklere bakıyorum. Trendyol da en çok satan claes diye bir yer vardı ordan aldım 350tp civarına. Çok dandik bir şey geldi. 1000tl altına önerebileceginiz bir yer veya marka var mı
  2. A

Büyük boy Valiz önerisi

Arkadaşlar net bir bütçem yok fiyat performans büyük boy valiz önerebilir misiniz?
  3. A

Nike airforce af1 etiketi nerden bulurum

Yeni airforce aldım ama aldığım modelde bu etiket yok. Benimde çok hoşuma gidiyor. Amazon aliexpress gibi yerlerde var ama 400 500 TL ye geliyor kargosuyla falan satan bir yer var mı bildiğiniz
  4. A

En ucuz Nike airforce nerden alabilirim.

Nike airforce almak istiyorum düz beyaz olanlarından en ucuz orijinal nerde bulurum
  5. A

911 t-shirt kaliteli midir

https://swankyporsche.com/products/porsche-911-t-shirt?fbclid=PAAaZ9GlOVPCTUp3B4t8ECJv2VZA1T8Ss6GcCm3lt_EFOcbx2C_O9n3gvhNPI_aem_AQXnj-3me0M2uyp3bfg94tb8xBd4t7anwhMPzJTjEtmgs686W4cuJSkVfk5SrmBpRcGuq1rdWriZ67kjMqufZNuZ%26campaign_id%3D120206349936040069%26ad_id%3D120206350059020069 Bu linkteki...
  6. A

Kaliteli oje markaları

Kız arkadaşım sayesinde para kazandım şakasına banada bişeyler alırsın dedi. Bu ara sürekli oje bakıyor bende oje alıyım dedim. Kaliteli markalar hangileri
  7. A

Konsere giderken ne giyilir

Kız arkadaşımla perdenin ardındakiler konserine gidicez, o sürekli güzel güzel kıyafetler kombinler deniyor bunu mu giyeyim diye banada gösteriyor. Ama ben ne giyceğimi bilmiyorum ona sorduğumda sweatshirt ve pantolon giy işte diyor. Her zaman giydiğim şeyler zaten onlar. Konserde gömlek giyip...
  8. A

Mat wax tavsiyesi(Güçlü)

Purple wax kullandım saçları çok mat ve yapay gösteriyordu. Şimdi american crew fiber kullanıyorum kullanımı falan çok güzel ama çok güçsüz daha evden çıkıp merdivenlerden inerken bozuluyor. Sizlerin önerisi neler
  9. A

Erkek boxer markası önerisi

Şuana kadar tutku Berrak lcw hepsi çok çabuk yıprandı ve rahat değil. Fiyatı çok yüksek olmayan öneriniz var mı
  10. A

Jöle yerine alternatif

Arkadaşlar saçım çok yumuşak birde duştan yeni çıkmışsam bayada bir kabarıyor ve zor şekil alıyor. Zorla fön çekerek ıslatarak falan güzel bir model veriyorum ama daha evden çıkıp merdivenlerden inerken bozuluyor saçma sapan bir hale geliyor. Jöle kullanmak istemiyorum jöle nin o saci tel tel...
Top Bottom