Arama sonuçları: *

1. A

Ayakkabı Önerisi

Nike airforce
  2. A

Olta balıkçılığından anlayanlar

Hocam bu kamışla aynı zamanda canlı yemle av yapabilirmiyim yoksa 10 40 atarlı bir kamış mı tercih etmek daha iyi olur onun için
  3. A

Bütçeye yemler dahil değil onları zamanla toparlarım. Hedef balık İzmir'de balık tutanlara sordum levrek lüfer karagöz çipura çıkıyormuş
  4. A

Hocam biraz daha araştırdım spin veya lrf almak istiyorum ama doğru mu anladım spin ile lrf avı yapılabilir ama hissiyat daha az olur. spin daha mantıklı geldi nasıl bir takım almalıyım ürün önerisi yapabilirmisiniz 2 3k arası
  5. A

Hocam peki yasal olarak avlanma durumu nedir. Geçen polis zabıta İzmirde gidip deniz kenarındaki bütün olta atanlara ceza kesmiş iki kere ceza yiyenlerin oltalarını almış. Oltayla avlanma için zaman Yok diye biliyorum ama
  6. A

İzmir civarındayım. Açıkçası av disiplinleri hakkında bilgim yok ama genel olarak kıyıdan atabildiğin kadar uzağa veya bir bölge kestirdiysem o noktaya at daha sonra yavaş yavaş çek atıp beklemeyi sevmiyorum. Direk hedef balığım yok o an en iyi en büyük ne gelirse şeklinde. Bütçe olarak 2k 3k şuan
  7. A

Küçüklüğümden beri yazın her fırsatta balık tutmaya giderim. Ama tekniklermiş kamış tipleriymiş falan bunlardan hiç anlamıyorum. Oltacidan alınma bir olta hazır 3 iğne bir kurşunlu takım farklı boyutlarda kafama göre takıyorum. Yem olarak sülünez. Şuana kadar doğru düzgün hiç avım yok. Deniz...
  8. A

Kazada kim haklı çıkar

Yol şeritleri normal kesikli. Onu sağ ön kapısına çarptım
  9. A

Kazada kim haklı çıkar

Rampa çıktığımız için benzer hızlarda gidiyoruz o sebeple onu geçme gibi bir amacım yoktu o hız kesmeden döndü direk
  10. A

Kazada kim haklı çıkar

Ya söyle tutanakta ben hızımın uygun olduğunu söyledim o da sinyal verildiğini yazdı. Ama ikimizde karşı tarafın tam tersi olduğunu yazdık Kanıtlaya bilecek bir kanıt yok ikisinide
  11. A

Kazada kim haklı çıkar

Bir araba kazası yaptım ben sağ şeritte karışı taraf sol şeritteyken, sinyal vermeden sağdaki yola girmek için önüme kırdı kaza yaptık. Tutanakta o benim hızlı olduğumu iddia etti ben sinyal vermediğini iddia ettim. Olay yerinde kamera yok. Tek ortak ifade onun sol şeritten sağ dönmeye...
  12. A

Mutfak şefi (hamur yoğurma makinesi önerisi)

Philisp in bir hamur yoğurma makinesi piyasada yok
  13. A

Valla sorucam neden
  14. A

Annem hamur yoğurma makinesi almak istiyor. Yaklaşık 10k civarına bir model bakıyorum. Karaca Multichef Ultra güzel gibi duruyor hemde kıyma aparatı olması güzel. Motoruda 2000w güçlü duruyor ama gövdesi döküm değil sizlerin önerileri nelerdir
  15. A

500 600tl ye kaliteli çakı önerir misiniz?

Arkadaşlar şöyle 500 600 görünüş önemli değil çeliği kaliteli kolay körelmicek çakı önerebilir misiniz
  16. A

Trendyol go siparişini almasam para iadesi olur mu

Evet iki ürün bedeli
  17. A

Trendyol go siparişini almasam para iadesi olur mu

Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı yazıldığından emindim sipariş sonrası bir baktım iki ürün sipariş geçilmiş. Hemen temsilciye yazdım ama kanıtım olmadığı için yardımcı...
  18. A

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Dlss 4 sadece 5000 serisine mi özel, 4070 im var kullanabilecekmiyim
  19. A

Akıl Sahibi Olmayan Trafik Magandaları...

Bazen diyorum ki bindiğim arabanın kaportası düzgün olmasa. Böyle arkadan Tampon yapanlarda falan freni bir koysam arkadan girse bana. Şu anki arabamın kaportası hatasız öyle bişey yapsam arabayı karşı taraf her türlü suçlu olduğu için yaptırsa bile değeri düşer
  20. A

Bı şarkı arıyorum (hiç bırakmam seni)

Şarkının sadece bir kısmını hatırlıyorum. O da tam değil Hiç bırakmam seni veya hiç bırakma beni diyordu. Hüzünlü bir şarkı değildi. Mlisa veya güneşin söylediği tarzdaydı 1735498885 Birazdaha arayınca buldum sözlerin hiç alakası yokmuş ama mlisa bumerang
Top Bottom