Arama sonuçları: *

1. A

IPad 10 pil sağlığını nasıl öğrenebilirim.

Derslerde kullanmak için Mayıs gibi iPad 10.nesil almıştım. Yazın hiç kullanmadım şuan tekrar kullanmaya başladım ama pil sağlığının baya kötü olduğunu düşünüyorum şarjım çok çabuk bitiyor. Pil sağlığını nasıl öğrenebilirim. Kötüyse garanti kapsamında pil değişimi yapıyorlar mı
  2. A

PT Ipad fiyatları düşermi

Normalde PT teknolojiden İpad 10. nesil alıcaktım. Fiyatlar normalde Apple da 20k ydı Pt teknolojide öğrenci inidirimi ile 15kydı Şimdi yeni ipadler gelmesiyle Apple da 10nesil ipad 15k ya düştü pt teknlojide de daha da düşer mi acaba
  3. A

iPad Air vs iPad 10(lamine ekran ne işe yarar)

Sadece derede not almak için kullanılanıcam gayet güçlü 4070 li bir bilgisayarım var işlemci fark çok önemli değil yaklaşık 2 3 sene kullanıcam. Şuan benim için önemli farklar, iPad 10 da ki kalemlerin kablosuz şarj olmaması ve lamine yansıtmaz ekran, Bu ekran farkının nasıl bir etkisi oluyor...
  4. A

iPad Air işlemcisi ile ne yapılır?

Dersler için iPad alıcam normalde 10. Nesil alıcaktım ama Air de alabilirim. Dikkate değer tek fark işlemci birinde M1 var diğerinde A15. Bu işlemci farkı ile neler yapabilirim. Ne gibi avantajı olur.
  5. A

20k tablet önerisi iPad Air, tab s9+, huwaei

Bir arkadaşım iPad pro almıştı kalemiyle çok memnun ve benimde ihtiyacım var ev bir yığın slayt fotokopisi doldu direk telefondan baksam olmuyor slaytları üzerindeki şekiller üzerinde işlem yapmak gerekiyor geomertri gibi düşün. Bende iPad pro istiyordum açıkçası arkasındaki lidar sensörü bile...
  6. A

Yeni ipadler ne zaman çıkar

Merhaba 1 hafta önce bir arkadaşıma derste kullanması için iPad pro aldık. Bende çok beğendim almak istiyorum. Ama yeni nesil ipadler ne zaman çıkar genelde ne zaman tanıtılıyorlar. Yeni çıkanların fiyatı yüksek olsa bile appel genelde eski serilerin fiyatlarını düşürüyor. Hemde uygun fiyatlı...
  7. A

iPad 64gb depolamada pişman eder mi?

iPad Air 5.nesil (son çıkan) alıcam 64gb ve 256gb seçenekleri var. 64 olan 18k civarı. 256gb olan 24k civarı. Derste bir tutmak için alıcam 64gb olan depolamada sorun yaratır mı diye korkuyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  8. A

Üni için iPad önerisi

Derslerde not tutmak ve ders içeriklerini takip etmek için iPad almak istiyorum. Laptopum var ama heryere götürmesi zor. İpadın bir çok modeli var en uygun fiyatlı 4 5 sene götürcek hangisini önerirsiniz
Top Bottom