Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Dolap uygulamasından 200 TL'ye MSI GT 1030 Almak

Herkese merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere bir süredir forumda yoktum ve daha dönmeyi düşünmüyordum fakat böyle bir durumla karşılaşmışken ben de sizinle paylaşayım dedim. Birkaç gün önce kız arkadaşımın ekran kartı bozulmuştu ve ben de yeni bir kart arayışına girmiştim. 500 600 TL'ye HD 7xxx...
  2. MuratTheFounderOfGariban

100 TL'ye alınan R7 265'i Hayata Döndürdüm! [Hikayeli ve Testli]

Hepinize Selamlar öncelikle! Uzun süredir paylaşım vesaire yapmıyordum sadece konuları okuyup cevaplıyordum bu gün madem bir şey yapmışken onu da sizinle paylaşmak istedim! Bu gün R7 265 2 GB 256 Bit Sapphire Dual X ekran kartını nasıl alıp hayata döndürdüğümü ve sistemime dahil ettiğimi...
  3. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Bu fiyata RX 6500 XT den iyi kart var m

Başlikta belirttiğim gibi
  4. MuratTheFounderOfGariban

2-3 k arası ekran kartı önerisi istiyorum

Marka takıntım yok, gb takıntım yok. Taksitli alacağım bu yüzden sıfır olmasını rica ediyorum. Nvidia,AMD farketmez. Ryzen 5 1600x ile kullanacağım. Sıvı soğutmam var overclock yapabilirim. Bekliyorum
  5. MuratTheFounderOfGariban

Afox GTX 1050 Ti hakkında düşünceleriniz?

Yakın zamanda bir tanıdığıma almayı düşünüyorum. Marka nasıldır?
  6. MuratTheFounderOfGariban

Eski vs yeni ekran kartları | Hangisini alırdınız?

Bildiğiniz üzere eski ve yeni ekran kartları arasında belli başlı farklar var. (Nm,Mimari vesaire) Buna rağmen Driver desteği kalksa bile hala sıfır giriş seviyesi kartlardan çok daha iyi performans gösteren kartlar var (HD 7850, Hd7870, HD 6850, R9 serisi vs.) Hd 7850 2. El 400 450 tl bandında...
  7. MuratTheFounderOfGariban

Çipseti Isıtılmış (Fırınlanmış) vs İşlem Görmemiş 2 Kartın Furmark Sonuçları

EKRAN KARTI: ASUS GTS 450 1 GB 256 BİT SAĞ TARAF:10 DAKİKA 200 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA 10 DAKİKA ISITILMIŞ KENDİ KARTIMIN SONUCU SOL TARAF:FABRİKA ÇIKIŞI, HİÇ BİR İŞLEME MARUZ KALMAMIŞ BİR FORUMDAN ALDIĞIM YABANCI BİR KİŞİ TARAFINDAN YAPILMIŞ AYNI KARTIN SONUCU Isıl işlem görmüş bir...
  8. MuratTheFounderOfGariban

CHİPSET ARIZALI EKRAN KARTI FIRINLAMA REHBERİ (ANLATIMLI)

Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu gün size chipset arızalı, Driver yüklendikten sonra görüntü giden,açılırken Windows yükleme ekranından sonra siyah ekrana atan,çizgi çıkartan veya direk hiç ekran gelmeyen chipset nedeni ile çalışmayan kartlarınızı tekrar hayata dondurmenize yardımcı olacağım...
  9. MuratTheFounderOfGariban

Ekran kartı oyuna girdikten sonra sorun

Hepinize merhabalar. Arkadaşımın ekran kartında böyle bir sorun var. Oyuna girdikten 10 20 dakika sonra ekran böyle oluyor. Sizce nedeni nedir?
  10. MuratTheFounderOfGariban

PSU'm da Sorun olabilir mi acil yardım!

Sistemimde hadronun 500wlık PSU'su takılıyken gtx 1070 ve ryzen 5 2600 rahat rahat çalışıyor. fakat sistemi kasaya takıp montajlı ve daha kaliteli 600w +80 psuyu taktığımda bilgisayar açılmıyor ve daha da garibi Hadron PSU ile de daha sonrasınra görüntü alamıyorum. Dün öyle olmuştu bu günün...
  11. MuratTheFounderOfGariban

GTX 1070 BİOSTAR B450MH SORUNU

Nedendir bilmiyorum şimdiye kadar bir sorun yoktu. Bir kaç güncelleme oldu windowsta bana yeniden başlatmak isteyip istemediğimi sordu ben de hayır diyip kapattım dışarı çıkacaktım zaten. Neyse eve geldiğimde bilgisayarı hiç bir şekilde açamadım. Sonunda Ekran kartını çıkarıp başka bir sisteme...
  12. MuratTheFounderOfGariban

CANAVAR ESKİ TOPRAK: HD 3850

Canım sıkkın kara kara bu gün ne yapacağımı düşünürken aklıma 150 TL'ye aldığım bir kasadan Çıkan GALAX HD 3850 Geldi. 1 GB 256 Bit versiyonuydu ve fanı da uyduruktan bişeydi.Düşündüm düşündüm ve en son gidip GTX 1070i kasadan çıkarıp bu 1080p bile desteklemeyen babacanı taktım.Kasamdaki Ryzen 5...
  13. MuratTheFounderOfGariban

(REHBER)0-500 TL 2. El Performanslı Ekran Kartı Önerileri

Rx460,GTX 750ti veya GTX 950 Gibi Kartların Ünleri dolayısıyla Fiyatlarının da arttığını hepimiz iyi kötü biliyoruz zaten. Bir kaç opsiyonumuz vardı onlar da rx570 fiyatına geldi gibisinden bir sürü söylenim duymuştum ki bakıldığında da bu söylenimler maalesef ki doğru. İlk başlığımda da 0-500...
Top Bottom