bu topluluk sunucularında olan zaten komutla oluyor space basılı tutuyorsun benim dediğim komutsuz doğru zamanda space basılarak yapılan. csgoda böyle 6-7 zıplamalı bunny videoları görmüştüm rekabetçi maçlarda yapılıyordu ben var diye biliyodum
Arkadaşımla konuşurken bi yerde cs2de bunny kaldırıldı dedi sonra da cs:goda da bunny yoktu dedi. cs2de kaldırıldı mı bilmiyorum fakat cs:goda bunny yok muydu? var olduğuna eminim doğru yapıldığında hızlandırıyordu
bütçe yetiyorsa spirit of aim alabilirsin. Hızlı kaysın istiyorsan speed modeli, bi tık daha yavaş kaysın, kontrol edebileyim diyorsan hybrid modelini al
Selamlar. Skinleri oyunda istediğim şekilde inceleyebileceğim bi yer var mı? Bıçakları kod ile alabiliyoruz fakat skinleri alma yok sanırım. Mesela M9 bayonet sapphire'ı denemek istiyorum fakat nasıl yapılacağını veya yapılabileceğini bilmiyorum.
hep de böyle şeyler beni buluyor bi keresinde de youtube değişmişti hiç beğenmemiştim :D
1738789419
bu arada benim opera da değişti sizde de var mı güncelleme :D
kişiden kişiye değişiyor kanka birisi 40 gram civarı mouse'a alışırsa 60 bile ağır gelmeye başlar. Arkadaşımın mouse'u 155 gramdı onu kullandıktan sonra kendi mouseumu tutunca (40gram) 155 gr mouse'un balçıkta yüzdüğünü farkettim :d
o konuda evet ama ağırlığı hesaba katarsak mouse'u ağırlaştırıyor piller
1738591210
bu arada ablama ucuz claw mouse almıştım gayet kaliteliler. Güzel f/p ürün.
kanka pilli değil de şarjlı ise uğraşmasına bile gerek yok. 1-2 gün kullanıyorum şarj 60-70lere düşüyor. 5 dakika tuvalete giderken kabloyu takıyorum 80e falan çıkıyor inanılmaz hızlı şarj oluyorlar