Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Biyometrik fotoğrafıma nereden ulaşabilirim ?

ÖSYM'nin kendi sitesine girip AİS'e e-devlet ile giriş yapın. Orada kimlik fotoğrafını görebileceksin ancak oldukça düşük çözünürlükte. Belki ihtiyacını karşılar.
  2. Furkan Karagülle

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

Yurtdışında Model S'i taksi olarak kullananlar var. Milyon kilometreyi devirmişti ve herhangi bir sorun yaşamadığını söylüyordu. Elektrik motorlarının çalışma prensibini göz önüne aldığımızda özellikle fırçasız motorları bozmak gerçekten zor. Manyetik alan üzerinden düşük sürtünme katsayısı ile...
  3. Furkan Karagülle

1 milyon kilometreyi sorunsuz bir şekilde alabilirsin. Bunun sonunda da batarya kapasitesi %80 civarında olacaktır. Korkulacak bir durum yok. Elektrikli araçlarda kolay kolay bozulacak bir aksam yok. Tam olarak öyle değil. Bakımı düzgün yapıldıysa, motor ısınmadan devir çevirmezse, uygun...
  4. Furkan Karagülle

Kendi adıma söylüyorum, 350.000 kilometreyi 7 - 10 yıl içerisinde tamamlarım. Bu şekilde kullanıp ikinci el olarak yarı fiyatına gayet de satılabilir eğer ağır bir kazaya karışmazsa. Dizelden 3 TL kâr amacıyla hareket edip çok daha fazla fiyata motorun masraflarını karşılıyorlar. Bu şekilde...
  5. Furkan Karagülle

Üzerine bir miktar eklenebilir. Kimisi henüz erken olduğunu düşünüyor, bence de aynı şekilde ancak 350.000 km yol yapıldığında aracın yarı fiyatına yakın miktarda yakıt masrafından tasarruf etmiş oluyorsunuz. Elektrikli araçların ruhunun olmadığını düşünüyorum ancak günümüz koşullarında 1.0...
  6. Furkan Karagülle

Kartlarım çamaşır makinesinde yıkanmış bozulmusmudur?

Daha önce yıkadım, sorun olmaz.
  7. Furkan Karagülle

Tesla Model Y alınabilir.
  8. Furkan Karagülle

❌İndirim Bitti! Perwoll Sıvı Deterjan Yenileme Renkli 1.485L 27 yıkama 96₺

3 litresi çoğu zaman 140 - 150 TL civarında satılıyor.
  9. Furkan Karagülle

Öneri Sizce hangi Soğutucu? Başka öneriniz var mı?

Aralarında fazla fiyat farkı yok. Almışken linktekini alın daha sonra uğraşmayın. Kasaya uyup uymadığını hesaplamam için kasanın modelini öğrenmem gerekiyor.
  10. Furkan Karagülle

Öneri Sizce hangi Soğutucu? Başka öneriniz var mı?

Thermalright Peerless Assassin 120 SE. Üst düzey işlemcileri bile yeterli seviyede soğutma kapasitesine sahip.
  11. Furkan Karagülle

Mondial Loyal 50i İle Mondial Drift MH Takas Edilir Mi?

Bir arkadaşımın adına 2022 model R25 için 11.700 TL çıktı. :D Daha öncesinde de birkaç kez sigorta yaptırmıştı sanırım farklı araçlarda.
  12. Furkan Karagülle

Sigorta çıkacaktır adınıza. Eğer daha önce hiç sigorta yaptırmamışsanız 12.000 TL civarında bir tutar çıkabilir. Bir de MTV var ancak yıllık 400 TL'yi geçeceğini sanmıyorum. Dediğim gibi alınmaz. Ben sorunsuzluktan yanayım her zaman.
  13. Furkan Karagülle

Hayır, onu da mantıklı bulmuyorum. Geneli sıkıntılı ve fiyatları ederinin çok üstünde diyebilirim.
  14. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ GT 1030 ve Ryzen 3 1200 Yükseltme Tavsiyesi

Sık sık ikinci el bilgisayar ürünleri alıp sistem kuruyorum. Ufak tefek sorunlar harici bir sorunla karşılaşmadım. İşlemciyi bozmak zaten zor, satıcıdan görüntülü olacak şekilde çalışıp çalışmadığına dair kanıt alacaksınız. Aynı şekilde ekran kartının da. Düzgün paketlenmesini de dile...
  15. Furkan Karagülle

Muayenede bu tarz durumlardan ziyade aydınlatmalar, sinyaller, frenler, korna gibi hususlar dikkate alınıyor.
  16. Furkan Karagülle

%90 ihtimal motor kötü durumdadır. Belki çalışma sesi düzgün geliyordur ancak bunu engellemenin çok basit yöntemleri var; yağa katkı eklemek, viskozitesi daha yüksek yağ kullanmak gibi. Bunun sonucunda da segmanlardan yağ sızdırdığından ötürü aşırı yağ yakma ve eksiltme sorunu çıkacaktır...
  17. Furkan Karagülle

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

Hiçbir şey hakkında bilgi sahibi olmadan kaputu bile açmayın. Otomobillerin onlarca parçasını zamanla değiştirmek gerekiyor: kayışlar, zincirler, filtreler, yağlar, sıvılar, bujiler, kablolar, hortumlar.. Bir sanayi veya oto tamirciye gidip "Bir şey bilmiyorum gerekli parçaları değiştirin."...
  18. Furkan Karagülle

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

İnstagram kullanıyorsanız "Uludağ Otomotiv" isminde bir sayfa var. Bu ve bunun gibi benzer sayfaları, kanalları takip edip içeriklerini tüketerek zamanla bilgi sahibi olabilirsiniz. https://www.instagram.com/uludag.otomotiv/
  19. Furkan Karagülle

Muhtemelen Drift'in motoru ölmeye yakın ve hor kullanılmış. Bu halde 2. el olarak satması zor olduğundan takas yapacak saf arıyor. Takas yapmanızı önermiyorum.
  20. Furkan Karagülle

550 li lik güç kaynağı sistemime yeterli mi?

PSU'nun Watt değeri gayet yeterli ancak marka ve model nedir? 12 V kanalından tam güç veremiyor olabilir.
Top Bottom